Cykelcomputere

En cykelcomputer er uundværlig, hvis du ønsker at følge med i din træning på cyklen. Få ekstra motivation ved at se dine fremskridt og pres dig selv lidt mere med cykelcomputeren.

Få styr på træningen med en cykelcomputer

Med en cykelcomputer kan du blandt andet holde øje med din hastighed, distancen og tidsforbruget, så du let kan følge med i, hvordan din træningstur - eller bare cykelturen hjem fra job eller studie forløber. En cykelcomputer bruges ofte til racercykler eller mountainbikes, men kan også sagtens bruges til citybikes, shoppere eller elcykler.

Vores forskellige cykelcomputere passer selvfølgelig til vores forskellige cykler. Skal du køre ræs i skoven på en mountainbike eller køre langt på landevejen på en racer, så er en cykelcomputer ideel til at måle din performance. Du kan også med fordel bruge en cykelcomputer, hvis du er indehaver af en elcykel, så du kan følge med i, hvor langt og hvor hurtigt du cykler.

Generelt har vi cykelcomputere, der kan bruges til alle cykler og formål. Computerne fås til forskellige priser og kommer med forskellige funktioner, og derfor er der helt sikkert en der passer til dine behov.

Husk udstyret

Vi anbefaler og opfordrer altid til, at man cykler med cykelhjelm. Derfor gør vi også meget ud af, at tilbyde hjelme til alle både hvad angår type, farve, størrelse og pris. Derudover bør du tjekke vores cykelreservedele, hvor du finder en masse fedt udstyr såsom cykelhandsker, pedaler og sadelovertræk, du kan få gavn af på cykelturen.