24 tommer cykler

Det er altid et stort øjeblik, når ens barn skal bruge en ny cykel, fordi den gamle er blevet for lille. Her kan du virkelig se, hvordan dit barn vokser og udvikler sig - og cyklen skal selvfølgelig følge trop. Se vores udvalg af børnecykel på 24 tommer her.

Hvornår skal du vælge en cykel på 24 tommer?

Når den rigtige cykelstørrelse skal findes, er der flere målepunkter, som du kan gå efter. På den måde kan du finde den korrekte størrelse, som passer til dit barn. Vores skønne børnecykler på 24 tommer egner sig til børn, som er mellem 7-9 år, hvilket cirka svarer til en højde på 125-140 cm. Da det er forskelligt, hvordan børn vokser, kan du yderligere også måle deres skridtlængde. Den skal være mellem 58-70 cm i dette tilfælde.

Du kan selvfølgelig også besøge et af vores varehuse, hvis dit barn skal prøve en af vores cykler. Shopper du online, har vi samlet en guide til dig, hvor du får gode råd til at finde den rigtige størrelse på dit barns cykel. Vælg den rette børnecykel her.

 

Pigecykler 24” og 24” drengecykel - hvilken vælger du?

Her på siden har vi et spændende udvalg af flotte drenge- og pigecykler samt unisex cykler. Fordi barnet har nået en vis alder, er der behov og krav til en cykel måske også ændret. Det kan være, at dit barn er blevet vild med at cykle i skoven, hvor vi har smarte mountainbikes. Det kan også være, at dit barn har brug for mere plads på cyklen, så har vi også fine modeller med kurve. Mulighederne er mange - oplev følgende modeller:

 

Piger og drenge har helt sikkert forskellige krav til deres cykel, når det kommer til udseende og udstyr. Derfor finder du både cykler med 3, 7 og 21 gear, hvor designet også varierer. Der er både den klassiske damecykel model, en mere praktisk drengecykel eller en model lige midt i mellem. Tjek vores sortiment ud på Bilka.dk, hvor du nemt og hurtigt kan finde en favorit til dit barn - vi sørger for de skarpe priser og gode kvalitet.