20 tommer cykler

En cykel er en stor del af et barns liv, hvorfor den også skal passe til dit barn og opfylde de behov, som barnet her. Hvad end det er design, farvevalg eller noget helt tredje, har vi et spændende udvalg af 20 tommer cykler til børn på Bilka.dk.

Hvem passer en børnecykel på 20 tommer til?

Når den helt rigtige cykel skal findes til dit barn, er en 20 tommer cykel egnet til børn, der har nået 6-8 års alderen. Dit barn har måske allerede en cykel, men den er blevet for lille, og der skal bruges en opgradering. Denne størrelse cykler egner sig til børn, som er mellem 120-142 centimeter og har en skridtlængde mellem 53-63 centimeter. Dette er blot som en rettesnor til dig, da det kan variere fra barn til barn.

Har du brug for mere hjælp til at finde den rette størrelse på dit barns cykel? Så kan du læse vores guide “Sådan vælger du den rigtige børnecykel”. Her står alt, hvad du skal bruge for at vælge den rigtige cykel. Du kan selvfølgelig også tage forbi en af varehuse, hvor dit barn kan prøve forskellige cykler.

 

Hvilken børnecykel på 20 tommer skal du vælge?

Dit barn har helt sikkert en favorit farve, som han eller hun gerne vil have, at cyklen også skal være - og det forstår vi selvfølgelig godt på Bilka.dk. Derfor har vi et bredt udvalg af forskellige drengecykler 20” og pigecykler 20”, som dit barn kan vælge mellem.

Her på siden kan du finde børnecykler såsom:

  • Smarte, sorte cykler
  • Rød, hvide, lyserøde og lilla cykler med kurv
  • Fede, blå BMX cykler
     

Mange af cyklerne fås også med forskellige typer af gear. Her finder du både 3, 7 og hele 21 gear afhængigt af dit barns behov. Husk cykelhjelmen, når du og børnene suser afsted på cyklen. På Bilka.dk har vi et stort udvalg af børnecykler og cykler til hele familien, så alle kan blive godt kørende. Fælles for dem alle er den gode kvalitet til den endnu bedre pris. Gå på opdagelse i vores sortiment af 20 tommer cykler her på siden, og bestil dit barns favorit i dag.