14 tommer cykler

I dit barns første par år handler det om at udforske verdenen, og jo ældre dit barn bliver, jo mere bevæger barnets sig omkring både kravlende og på benene. Derfor bliver det også tid til, at dit barn skal have sin første cykel. Se udvalget af 14 tommer cykler her.

14 tommer cykel - dit barns første cykel

Når dit barn når en alder på omkring 3 år, kan du begynde at overveje, hvilken cykel der skal være dit barns første cykel. Det er nemlig en stor beslutning, hvor det bliver cyklen, som dit barn skal lære at køre på. Mange husker sikkert, da de skulle lære at køre på cykel, og det er et stort øjeblik som forældre at se deres barn køre afsted. Derfor skal du selvfølgelig også vælge den rigtige størrelse cykel til dit barn.

Find den rette størrelse på dit barns cykel

Her på siden finder du et udvalg af 14 tommer cykler. Grunden til dette er, fordi der er et overlap mellem de to størrelser i forhold til dit barns størrelse. Fordi det er så forskelligt, hvordan børn udvikler sig med alderen, er der flere faktorer, som kommer i spil, når du skal finde den rette størrelse. Som udgangspunkt kan du gå ud fra, at:

  • En 14 tommer cykel passer til et barn på 3-5 år, der har en højde på 95-115 cm samt en skridtlængde omkring 40-45 cm
     

Vælg mellem flotte børnecykler på 14 tommer på Bilka.dk

I vores udvalg her på siden er der fyldt med smarte og flotte børnecykler. Vælg for eksempel en cykel med figurerne fra Frost, eller hvad med en super sej Spiderman cykel? Du kan også vælge en mere neutral model. Fælles for dem alle er, at de egner sig godt til begyndere, hvor der både er kædeskærm og støttehjul. Lad dit barn vælge din favorit på Bilka.dk, og bestil her i dag. Husk også cykellygter og en sikker cykelhjelm.