Cykelreflekser

Uanset om du er iklædt mørke eller lyse farver, så kan du være svær at se i trafikken, når solen er gået ned. Et refleksbånd eller cykelrefleks sørger for, at du lyser op, så både biler og andre cyklister tydeligt kan se dig. Se vores udvalg af reflekser her.

Øg sikkerheden med en cykelrefleks

Selv med kraftfulde cykellygter, der gør dig mere synlig i mørket, kan du stadig blive overset. Cykellygter lyser oftest for- og bagud på din cykel. Derfor kan det være, at en anden cykel eller bil kan have svært ved at se dig fra siden.

På Bilka.dk har vi flere forskellige reflekser til din cykel, så du let kan ses fra alle vinkler. Reflekserne lyser nemlig op, når de bliver ramt af lys fra blandt andet biler. Vælg mellem flere varianter, som kan sættes på selve cyklen. Eller hvad med en refleks, du kan bære på dit tøj? Dermed er du fortsat nem at få øje på, når du er steget af cyklen og måske krydser vejen til fods.

 

Find et refleksbånd for enhver på Bilka.dk

Hvis du gerne vil sikre dig, at du ikke bliver overset, kan du med fordel finde en smart refleks blandt udvalget hos os. Vi tilbyder flere forskellige slags, så der både er noget til dig, der cykler, og dig, der nyder en gåtur. Vores udvalg byder blandt andet på:

  • Refleks klistermærker
  • Refleksbånd
  • Reflekshangers
  • Egerrefleks

 

Dermed er der også en smart løsning til dig, der gerne vil gøre dit barn lettere at se på vej til og fra skole. Eksempelvis er en reflekshanger nem at sætte på både dit barns jakke og skoletaske. Det sørger for, at han eller hun altid kan ses, uanset om de er på gåben eller på cykel.

Når du bestiller din nye refleks til cykel på Bilka.dk, kan du endda nyde godt af vores ubegrænsede returret. Du har derfor god grund til at gå på opdagelse i vores brede sortiment af cykeludstyr, og måske endda også finde en ny, flot cykel til dig selv eller familien.