Cykeldæk

Er du som så mange andre træt af, at cyklen punkterer? Så tag et kig her på siden, hvor du finder et stort udvalg af forskellige cykeldæk til gode priser.

Vælg de rette dæk til din cykel

At vælge de rette dæk til cyklen kan være sin sag, hvis ikke man ved, hvad man skal gå efter. På Bilka.dk finder du forskellige typer af dæk, som kommer i forskelige størrelser – målt i tommer. Når du vælger dæk, skal du derfor tage højde for, hvilken cykel du har, størrelsen på den og hvor du primært cykler. Cykler du eksempelvis ofte på et ujævnt underlag som grusvej, kan punkterfri dæk være en god mulighed for dig.

  • Punkterfri dæk er forstærket med beskyttelsesbælte under slidbanen
  • SCO Cykeldæk - godt vejgreb, lav rulle modstand og gode bremseevner
  • Vælg mellem standard, MTB og punkterfri dæk

 

Ved hvert enkelt produkt finder du ETRTO angivelser, hvilket er de standardcykelmål, der er udbredt i cykelindustrien. ETRTO angivelserne svarer til dækbredden og diameteren. De samme angivelser og cykelmål gælder for cykelslanger.

Dækkene passer tilmed til forskelige cykelmodeller og cykelhjul – og du kan til enhver tid læse, om hvert enkelt dæk, før du bestiller det hjem. Sortimentet rummer blandt andet et udvalg af punkterfrie dæk, hvilket betyder, at du slipper for den bekymring, når du suser afsted på landevejene.

 

Motion på to hjul

Cykling er en populær sport – og det med god grund. Motion på de to hjul er let at gå til, og så snart du har det fornødne udstyr, kan du begive dig ud i terrænet og naturen. På Bilka.dk finder du alt, hvad du skal bruge for at starte godt op med cyklingen. Det er op til den enkelte, hvor meget udstyr, man vil investere i – cyklen triller uanset. Men det bliver uden tvivl sjovere og mere sikkert at cykle, når udstyret i orden. I sortimentet kan du blandt meget andet finde det vigtigste – en cykelhjelm, cykellygter og en god cykellås, så cyklen ikke forsvinder.

 

Køb dæk til din cykel på Bilka.dk

Bilka er mere end bare en butik – vi står for oplevelser for hele familien. Derfor finder du naturligvis også et hav af cykler i høj kvalitet til hele familien, samt et stort udvalg af cykeludstyr og tilbehør. Så snart bestillingen er i hus, sørger vi for at behandle og levere dine varer på adressen, så du og familien kan komme ud i det blå med fart i pedalerne med det samme.