Find pynt til din temafest på Bilka.dk
Find pynt til din temafest på Bilka.dk

Temafester

Skal du holde en fest med et særligt tema? Så sæt prikken over i’et med det helt rigtige pynt. På Bilka.dk finder du festpynt til alle former for fester, specielle anledninger og højtider. Uanset om du skal holde børnefødselsdag, Halloween-fest, julefrokost eller fest med galla-tema, så har vi den pynt, du skal bruge. Gå på opdagelse lige her. 

Farvetemaer

Fester & Gæster

Mangler du inspiration til en fest? I vores Fester & Gæster-univers har vi samlet en masse bud på fester, du kan holde. Du får bl.a. inspiration til nytårsfesten, fastelavnsfesten og studenterfesten, så du kan holde et brag af en fest.

Stort udvalg af festartikler og pynt

På Bilka.dk finder du et kæmpe udvalg af festartikler til enhver anledning. Gå på opdagelse i vores udvalg af balloner, flag, lys, festduge, service og meget andet festpynt lige her.

Hvilket tema skal din fest have? 

Et tema er ofte opskriften på en god fest. Stemningen bliver bare en anden, når du fejrer en højtid, en fødselsdag eller en anden begivenhed med et gennemgående tema.  

Du behøver ikke nødvendigvis at holde dig til de klassiske temaer eller vælge en temafest med hawaii-, festival- eller cowboy-udklædning. Du kan skabe dit helt eget eventyrlige univers med lige netop dét tema, du har i tankerne. 

Savner du inspiration til, hvilket tema din fest skal have, så hjælper vi dig gerne på vej. På Bilka.dk har vi blandt andet kategorier med udvalgte temafester og en hel side, hvor vi har samlet de bedste idéer, tips og opskrifter på festmad til mange forskellige fester. 

Vælg en farve til din næste temafest 

Et godt udgangspunkt for en temafest kan være den helt rigtige farve. Nytårsfesten forbinder du måske allerede med guld eller sølv pynt, mens du højst sandsynligt associerer et babyshower med enten lyserødt eller blåt pynt og en halloween-fest med orange.

En temafest kan sagtens være en fest, hvor en særlig farve går igen - og måske ikke kun i pynten. Du kan for eksempel vælge at servere drinks, hvori farven indgår, eller bede dine gæster om at klæde sig efter farvetemaet.

Find festartikler og pynt på Bilka.dk 

Festpynt kan hurtigt risikere at blive overset, når du både skal have styr på festlokale, drikkevarer og eventuelle kostumer. På Bilka.dk finder du heldigvis et stort og inspirerende udvalg af blandt andet balloner, servietter og konfetti, så der kan komme dekoration på bordene. 

Når der er gjort noget ud af pynten, og den ovenikøbet passer til et tema, vil det som regel smitte af på stemningen. Gå på opdagelse i vores sortiment, og skab de bedste forudsætninger for din temafest. Pynt op til enten nytår, barnedåb, fødselsdag eller konfirmation med festligt pynt, smukke dekorationer og farverige festartikler fra Bilka.dk, og imponér dine gæster.