Sølv pynt

Mangler du festpynt til den næste store fejring eller mindre begivenhed? På Bilka.dk finder du sølv pynt, der med garanti vil sætte prikken over i’et til din næste fest. Farven sølv er med til at give festen et klassisk og stilfuldt præg, men kan også skrue op for disco-temaet, karaoke-aftenen eller nytårsfejringen.

Find sølv pynt til festen på Bilka.dk

Af alle metallerne er sølv det mest hvide og mest skinnende. Når du pynter op med sølv til din fest, tilføjer du derfor ikke overraskende lidt ekstra til din fest. Den blanke overflade, ja nærmest spejlreflekterende, som kendetegner sølv og andre metalliske farver, kan bruges i mange sammenhænge og til at give forskellige udtryk. 

Mange associerer sølv pynt med de større begivenheder som for eksempel et sølvbryllup. Du kan sikkert heller ikke forestille dig en nytårsaften uden sølv og guld, mens sølv også gerne optræder i form af glitter, konfetti, diskokugler eller hatte til diverse temafester.

På Bilka.dk finder du både balloner, serpentiner, guirlander, konfetti og anden dekoration i farven sølv. Din borddækning bliver kun endnu flottere, hvis du kombinerer din sølv pynt med smukke duge, farverige servietter og levende lys. Afhængigt af anledning kan du yderligere tilføje en buket friske blomster, kogler, træskiver eller andre former for natur-dekoration.  

 

Byd op til dans med sølv-tema

Skal du holde temafest, kan du også vælge at sætte sølv på menuen. Et klassisk tema, hvori sølv kan være den primære farve, er disco. Hæng discokuglen op, tilføj sølv-serpentiner, udklædning og lidt glitter og konfetti - så er du klar til dansegulvet. 

Sølv pynt kan også være med til at fuldende barnedåben, konfirmationen eller fødselsdagen. Hvis du er ekstra kreativ, kan du forsøge dig med sølvskrift på bordkort eller på et banner. Det vil uden tvivl imponere dine gæster.

En temafest behøver ikke nødvendigvis at inkludere parykker og kostumer - med sølv pynt kan du for eksempel holde dig til et meget klassisk tema, hvis det er det, du ønsker. På Bilka.dk finder du alt inden for festartikler og pynt, så du kan holde den bedste fest for dine gæster. Vores festpynt kan bruges til alle former for fejringer, begivenheder og temafester.