Blåt pynt

Skal du holde temafest med blåt pynt? Eller er der et babyshower eller en barnedåb lige om hjørnet? På Bilka.dk finder du festpynt i blå nuancer, så du kan sætte prikken over i’et til en hvilken som helst begivenhed. Gå på opdagelse på vores side her, og fuldend festen med blåt tema.

Pynt i himlens og havets farve

Farven blå kan blandt andet symbolisere visdom, loyalitet og kreativitet, mens mange generelt forbinder de blå nuancer med en følelse af fred og harmoni. Dette vil du måske nikke genkendende til, når du tænker tilbage på de gange, du har kigget op mod himlen eller ud over havet.

Med alle de positive associationer som blå giver, vil blåt pynt med garanti løfte stemningen til din fest, uanset hvilken anledning eller begivenhed det drejer sig om. På Bilka.dk finder du forskelligt blåt bordpynt, balloner og guirlander. Vores udvalg af festartikler byder også på servietter, duge og bordløbere, så du kan kombinere det blå pynt med andre farver eller holde dig til de samme lyseblå og mørkeblå nuancer.

 

Blåt pynt til babyshower

Babyshowers er oprindeligt en amerikansk tradition, der opstod tilbage i det 19. århundrede. Vi har dog taget godt imod traditionen i Danmark, og du har måske allerede været med til denne type fejring. Formålet er forblevet det samme som dengang; at forkæle den gravide inden hun træder ind i rollen som mor.

Traditionen tro skal pynten til et babyshower afspejle barnets køn - blå for dreng og lyserød for pige. På siden her finder du heldigvis al den blå pynt, du skal bruge til din venindes, søsters eller svigerindes babyshower, hvis hun venter sig en dreng.

 

Shop alt til festen på Bilka.dk

På Bilka.dk finder du alt inden for pynt og festartikler til fødselsdagen, temafesten, konfirmationen, brylluppet og mange andre begivenheder - store som små. Du kan pynte farverigt op eller holde dig til klassikerne guld og sølv. Kombinér eventuelt farverne på kryds og tværs.

Mangler du inspiration til din næste fest? Så gå på opdagelse på Bilka.dk. Vi giver dig blandt andet idéer, festtips, opskrifter og meget mere, så du kan holde det perfekte arrangement. Du kan også klikke dig ind på særlige højtider og fejringer som juleaften og nytårsaften og blive inspireret til årets store begivenheder.