Stearinlys

Tænd stearinlys i de kolde måneder, så vil vinteren føles knap så lang. Med levende lys kan du med det samme få en afslappende og behagelig atmosfære i dit hjem, som du både kan nyde alene eller i andet godt selskab. Find stearinlys til dine lysestager på Bilka.dk.

Skab hygge i de mørke måneder med stearinlys 

Vinteren kan for nogen føles lang, kold og mørk, men med levende stearinlys kan du nemt skrue op for hyggen indendøre. Så kan du nyde de flakkende flammer, imens du kigger ud på efterårsbladene eller den dalende sne. Levende lys giver en dejlig atmosfære i dit hjem samt en behagelig belysning, som passer godt til den romantiske middag eller filmaften med familien.  

Forskellige stearinlys kan blive en del af dit boliginteriør, da du kan anvende lys til mange flotte dekorationer i dit hjem. Du kan blandt indrette med de moderne snoede lys, der kommer i flere farver, og som hurtigt vil give et friskt og sjovt touch til dit hjem. Med fyrfadslys og fyrfadsstager kan du også pynte dit spisebord eller sofabord, og hurtigt give din bolig et strejf af hygge.  

 

Find farverige stearinlys i flere former

På Bilka.dk finder du mange forskellige lys, som passer til alverdens lysestager. Når du vælger stearinlys, så får du det mest rene materiale. Du kan få stearinlys af god kvalitet i flere varianter og farver, så du kan finde de lys, der passer bedst til dit hjem. Vi har blandt andet:  

  • Bloklys

  • Stagelys

  • Duftlys

Med bloklys får du mange timers brændetid. Derudover er bloklysene meget flotte i sig selv, så du ikke behøver en lysestage for at skabe en fin dekoration. Du kan for eksempel vælge et rillet bloklys, som giver et flot spil i rummet, når du tænder lyset. Stagelys giver et flot udtryk, da de kommer op i højden, og med duftlys får du ikke blot en behagelig belysning men også en dejlig duft i dit hjem.  

Du får ubegrænset returret, når du handler på Bilka.dk. Du kan enten sende dine varer til vores returlager eller bytte dine varer i din nærmeste Bilka.