Bordløbere

Tag din bordopdækning til nye højder med en flot bordløber. Den fine oppyntning kan være med til at få dit bord til at se endnu mere velovervejet ud. Dermed har du også mulighed for at imponere dine gæster yderligere. Se de forskellige farver og designs blandt vores sortiment på Bilka.dk. 

Imponer dine gæster med en bordløber 

Når du har gjort noget ud af din flotte borddækning, så kan du med fordel gøre brug af bordløbere. De kan nemlig være med til at give dit bord et ekstra pift. Og når dit bord er pyntet optimalt, så giver det samtidig også dine gæster et godt førstehåndsindtryk. Det kan endda være, at de synes maden smager endnu bedre, hvis det er serveret ved et flot bord

Gå derfor gerne på opdagelse i vores sortiment af billige bordløbere til fest og hverdag. Du kan få flere forskellige bredder, farver, designs og materialer, så der er noget til netop dit behov. Og hvis du skulle blive fristet til at investere i mere end én bordløber, så kan du roligt gøre det. Vil tilbyder nemlig også ubegrænset returret.  

Til den helt store nytårsfest eller til en hyggelig aften med mad og venner. Vi har en bordløber til det hele. Lad dermed sortimentet inspirere dig til, hvordan du kan dække bordet til din næste fest

Pift dit bord op med bordløbere 

Selvom en bordløber kan være rigtig fin til fest, så er det slet ikke det eneste tidspunkt, hvor du kan få glæde af den fine borddekoration.  

Har du blandt andet et bord i entréen, der virker til at mangle et eller andet lige meget hvor mange blomster, du sætter på det? Så kan det være, at en bordløber er svaret. Alt efter netop din personlige stil kan en bordløber med blonder eller i et rustikt design løfte et trist bord. På den måde kan du næsten føle, at det er et helt nyt bord, du har fået ind i dit hjem. 

Prøv dig frem med de forskellige designs. Det kan også være en mulighed at lege lidt med de forskellige vinkler. En bordløber på langs af bordet kan give et helt andet indtryk end en bordløber på tværs af bordet. Find den rette løsning for dig på Bilka.dk.