Fyrfadslys

Levende lys kan give en rar og hyggelig stemning hjemme hos dig. Der findes mange forskellige slags og her på siden finder du Bilka.dk's store udvalg af fyrfadslys. Lysene kan give et flot skær, når de placeres i en fin lysestage, og så er de praktiske, da de slukker af sig selv.

Få hyggelig belysning med fyrfadslys

Med levende lys kan du skabe en hyggelig og rar atmosfære, som er ideel til den romantiske middag eller en hyggelige aften med familien. På Bilka.dk finder du mange forskellige typer af lys. Vi har alt fra duftlys til fyrfadslys.

Med fyrfadslys behøver du ikke være bekymret for, at du glemmer at holde øje med det brændende lys, som du ellers skal gøre med de fleste andre typer lys, da de slukker af sig selv. Derudover kan du bruge fyrfadslys i mange forskellige lysestager, hvor den flakkende flamme kan give et flot spil i rummet.

 

Find fyrfadslys og andre varianter på Bilka.dk 

På Bilka.dk kan du finde mange andre typer lys udover fyrfadslys. Vi har lys i forskellige farver og størrelser, så du kan altså finde lys, som passer til stort set alle dine lysestager.

Med bloklys får du mange timers brændetid, og så kan de se meget dekorative ud i sig selv. Derfor behøver du altså ikke at have en stor og flot lysestage, da bloklyset står flot alene. Du kan blandt andet få rillede bloklys, som kan lave et utroligt flot mønster, når det er tændt. 

Stagelys giver et flot udtryk, da de kommer op i højden. De fås i flere farver, så du kan vælge lige den, der passer bedst hjemme ved dig. Hvis du ønsker lys, som er ekstra dekorative, så kan du vælge de snoede lys.

Du får ubegrænset returret, når du handler på Bilka.dk. Du kan enten sende dine varer til vores returlager eller bytte dine varer i din nærmeste Bilka.