Fastelavnspynt

Hvad siger fastelavn mere end sprudlende og farverigt fastelavnspynt? For at skabe den helt rette stemning til fastelavnsfesten, er pynt i alverdens former, farver og teksturer nærmest et must! Se vores store udvalg af farverigt fastelavnspynt her på siden og pynt op til fastelavn med Bilka.dk.

Inspiration til festligt fastelavnspynt

Til fastelavn må man gerne gå lidt amok med pynten og finde de mest sprudlende farver. Der skal nemlig sprudlende og farverigt pynt til, for at skabe den helt rette stemning til fastelavnsfesten.

Her på siden finder du vores samlede udvalg festligt fastelavnspynt samt en masse idéer til DIY fastelavnspynt, udklædning og meget mere. Udforsk udvalget og start fastelavnsfesten på Bilka.dk.

Masser af farver til fastelavn

Farver er kodeordet til fastelavn! Så find du bare alverdens pynt frem i flotte og sprudlende farver for at skabe den helt rigtige og skøre stemning til fastelavnsfesten.

Lav også gerne saftevand i forskellige farver med farverige sugerør, der pynter på bordet. 

Fyld fastelavnstønden med gode sager

Fastelavnstønden behøver ikke nødvendigvis kun at indeholde spiselige ting som for eksempel slik og rosinpakker.

Du kan også lade serpentiner og små stykker legetøj vælte ud, når der går hul og børnene flokkes om tønden.

Skumslik på pinde

Sæt farvestrålende skumslik på pinde og pynt med fjer foroven. Det fungerer både som pynt, men også som en lækker snack!

Sæt gerne flere glas rundt på bordet med pindene i. Det ser superflot ud på bordet og giver helt sikkert pote hos gæsterne.

Fastelavn udklædning

Butikkerne bugner af udklædningstøj omkring fastelavn, men det kan også være sjovt at lave sit eget kostume – og det behøver hverken være dyrt eller svært.

Klip hul til hovedet i et stykke stribet stof, og så har du et zebrakostume, eller skab en lille gentleman med en bowlerhat og en butterfly fra skabet.

Slikposer fastelavn

Det er altid sjovt, når der er gjort lidt ekstra ud af slikposerne – og har du nogle rester papir og karton liggende, er det nemt at lave en sød kat, der kan bruges til at lukke poserne med.

Det skal du bruge: sort karton, papir i forskellige farver, eventuelt farvet masking-tape, saks og lim.

Festlige fastelavnsris

Fastelavnsris er oplagt som bordpynt til en fastelavnsfest og en sjov opgave for børnene. Find garnrester, fjer, karton og farver frem og slip fantasien løs!

Det fine ved fastelavn er faktisk, at det hele ikke behøver at være perfekt. Det må gerne være skørt, vildt og farverigt - det er kun med til at skabe en fest!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til fastelavnspynt

Pynt op til et brag af en fastelavnsfest!

Fastelavnspynt