Instant kamera

Med et instant kamera kan du tage billeder i bedste retro stil, som printes ud med det samme. Her finder du mange smarte instant kameraer, der giver dig en autentisk analog oplevelse og ikke mindst masser af fantastiske fotos. Tag et kig på udvalget og find dit nye analog kamera på Bilka.dk i dag.

Sådan vælger du det bedste kamera

At vælge det bedste kamera kan være en udfordrende opgave, især når man står over for et bredt udvalg. Læs guiden, som hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning ved at udforske de vigtigste faktorer, du bør overveje, når du vælger et kamera på Bilka.dk.  

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Derfor er instant kameraer populære

De analog instant kameraer har for alvor fået et comeback i løbet af de seneste år. Og det er nok de færreste, der ikke kan se appellen ved at tage denne form for analog billeder. Her er nogle af fordelene ved at bruge et instant kamera:

 • Øjeblikkeligt foto: Et instant kamera fremkalder med det samme de billeder, du tager, så du nemt kan fange et særligt øjeblik.

 • Brugervenlighed: Instant kameraer er typisk simple og brugervenlige. Derudover er det en perfekt mulighed for nybegyndere. 

 • Pyntegenstand: Instant kameraer er også kendt for deres retro udseende og giver dine billeder en særlig charme og personlighed i hjemmet. Du kan bl.a. hænge dine instant-billeder op derhjemme på væggen, køleskabet eller samle dem i et fotoalbum

 • Forevige minder: Ja, instant kameraer er fantastiske til at forevige minderne på en unik og autentisk måde. Det er sjovt at tage billeder og se dem udvikle sig foran dine øjne.

Hvilket instant kamera passer til dig?

Her på Bilka.dk finder du et bredt udvalg af gode instant kameraer. Og det rette valg for dig afhænger mest af alt, om du leder efter et:

 • Simpelt instant kamera

 • Avanceret instant kamera

De simple udgaver får du udelukkende de mest essentielle funktioner, der stadigvæk lader dig tage flotte - og ikke mindst autentiske analog billeder. De mere avancerede instant kameraer er oftest med flere funktioner og indstillingsmuligheder. Nogle af vores kameraer har f.eks. automatisk eksponering samt et indbygget selfie-mode, så det er endnu nemmere for dig at tage de perfekte billeder fra nære og fjerne distancer.

I udvalget her på siden finder du instant kameraer fra nogle af markedets mest populære brands, som blandt andet instax og Myfirst. Udover et væld af forskellige funktioner fås vores analog udvalg i mange forskellige farver og designs, så du med garanti kan finde et analog kamera, der passer til dine ønsker og behov.

Mobil fotoprintere

Køb en mobil fotoprinter, og få mere ud af dine billeder. Er du vild med at tage billeder, og har du din smartphone fuld af minder, så kan du med en mobil fotoprinter printe dine yndlingsbilleder.

Tips til fotografen

Det ikke altid at dine instant-billeder bliver, som du havde håbet på. Derfor er det en god idé at kende til nogle tips, så du kan tage de bedste instant-billeder i første huk.

 • Lys: For at tage de bedste billeder med et instant kamera, er det vigtigt at der er en god belysning. Sørg for at tage billedet, der hvor lyset rammer motivet. Hvis lyset ikke er der, kan du bruge af blitzen på dit instant kamera.

 • Vend billedet: Dine instant-billeder er meget lysfølsom, når billederne lige er blevet klikket. For at opnå den bedste billedekvalitet, anbefaler vi derfor at dække billederne for lys og lægge dem med forsiden nedad i få minutter. En anden vigtig tip er at du helst skal undgå at bøje billederne, mens de fremkaldes, da billedet kan forringes.  

 • Opbevar dem sikkert: Selvom dine billeder er printet og har stået lidt tid, er dine instant-billeder stadig følsom overfor sollys og fugt. Du skal derfor sørge for at opbevare dem et sted, hvor der ikke er så meget lys og fugt. Du kan med fordel sætte dine billeder ind i et fotoalbum.
   

Køb instant kameraer på Bilka.dk 

På Bilka.dk finder du et stort udvalg af de populære instant kameraer. Her får du et godt og kompakt analog kamera med en tidløs charme, der lader dig tage enestående instant billeder. Blandt vores diverse kameratilbehør finder du naturligvis også kamerafilm til dit instant kamera, så du altid har mulighed for at skyde en masse instant billeder og fange det perfekte øjeblik med kameraet. Hvis du ønsker andet kamera, finder du det også inde på Bilka.dk.

Bilka fotoservice

Få mere ud af dine fotos med Bilka Fotoservice!

 • Forevig dine oplevelser i en CEWE FOTOBOG
 • Print dine digitale billeder på fotopapir
 • Få dit yndlingsfoto trykt som vægbillede
 • Design personlige kort
 • Lav sjove fotogaver