Børnefødselsdag

Temaer og idéer til børnefødselsdag

Lige så meget som poden glæder sig til den kommende fødselsdag, lige så meget frygter forældre den nogle gange. 
Det kan være en prøvelse at have hele børnehaven eller klassen med hjemme til fødselsdag. Der skal planlægges, handles ind, laves mad og findes på en helt masse, så de små ikke splitter det hele ad. 

Men bare rolig - her får du alle de gode idéer til at holde en god og sjov fødselsdag for fødselsdagsbarnet. Piratfest, bondegårdsfest, prinsessefest…Få masser af ideer og inspiration til en børnefødselsdag, der går rent ind hos alle vennerne.

Sæt dig ned sammen med dit barn og kig de forskellige fester igennem og find den, som dit barn har lyst til at holde. Eller tag i Bilka sammen og kig på alt det flotte pynt, vi har til hver fest. Så er det måske nemmere at beslutte sig for hvilken af de mange sjove fester, det skal være. Se de mange fine temaer herunder. 

 

5 gode råd til børnefødselsdagen

1. Skru ned for ambitionsniveauet - børnene er der for at hygge sig, ikke for at få gourmetmad. De elsker pizasnegle og pølsehorn

2. Lad være med at gøre rent, inden de kommer

3. Gør plads til overtøj og skoletasker på en seng, i bryggerset eller et andet sted, hvor I kan komme til det og finde det igen

4. Aftal med dit barn, hvad gæsterne må lege med af legetøj - og hvad der skal stilles væk

5. Få hjælp af ældre søskende, naboen eller bedsteforældre, så du ikke står med det hele selv

Pynt til børnefødselsdag

Når der er fødselsdag, skal den have gas med balloner, pompom'er, flotte glas, tallerkener og meget mere. Det er selvfølgelig vigtigt, at det hele passer ind i fødselarens smag.

Du finder al pynten til den perfekte fødselsdag, i dit Bilka varehus.