Guld pynt

Er der en særlig begivenhed rundt om hjørnet? Måske et bryllup, et babyshower eller en rund fødselsdag? På Bilka.dk finder du guld pynt, der kan bruges til mange begivenheder og festlige lejligheder. Gå på opdagelse på siden her, og find festpynt i farven guld.

Pynt op med guld til festen

Du kender det måske. Gæsterne er inviteret, mad og aktiviteter er planlagt, og du har styr på tid og sted. Men hvad med pynten? Med guld pynt går du heldigvis aldrig galt i byen. Uanset om du fejrer guldbryllup, nytårsaften eller holder Hollywood-fest, vil det gyldne tema sætte gang i festen.

På Bilka.dk finder du alt pynt til din guldfest. Vores sortiment byder blandt andet på balloner, guirlander og konfetti, mens du kan mixe og matche med mange af vores andre festartikler. Guld passer til rigtig meget, og du kan derfor skabe dit helt eget udtryk ved at blande guld pynt med forskellige farvetoner. Udforsk for eksempel vores pynt i farverne lyserød og blå, der er populære farvevalg i forbindelse med babyshowers.

 

Guld pynt til både store og små begivenheder

Et guld-tema behøver ikke at være forbeholdt højtider eller store begivenheder. Du kan sagtens dekorere med guld til de mindre fejringer og festligheder. Pynt er med til at skabe stemning, og guld pynt tager sig helt særligt ud på både vægge, borde og lofter.

Du vil dog sandsynligvis også associere guld pynt med nogle af livets helt store begivenheder. Til bryllupper, runde fødselsdage eller jubilæer kan du ofte finde gyldent bordpynt, tal- eller bogstavformede folieballoner samt anden guld-dekoration.

Til nytår er der som regel også guld på menuen. Borddækningen kan for eksempel bestå af duge med guldmønstre på, guld tallerkner og matchende servietter. Når klokken slår 24, og champagnen poppes, kan du som festligt indslag skyde et rør med guld konfetti af.

 

Prikken over i’et til temafester

Holder du en sangfest er guld uundgåeligt og bør indgå som et led i al den farvestrålende pynt, som denne slags temafest kalder på. Her er der ingen grænser for mængden af farver, glimmer og glitter.

En Oscar-fest eller fest med galla-tema er også en mulighed for at gøre din fest til noget ud over det sædvanlige. Lad dresscoden være kjole og jakkesæt, og glem ikke guld-gardinet, champagnen og pindemadderne. Lad festen begynde.