Rosegold pynt

Rose gold, også kaldet rosa guld, er en relativt ny farve. Den associeres ofte med smykker, men er heldigvis også repræsenteret rigtig mange andre steder - som for eksempel pynt. På Bilka.dk finder du rose gold pynt, som du kan bruge i forbindelse med alle slags fejringer. Gå på opdagelse her på siden. 

Hvad er rose gold?

Rose gold er en metallisk farve baseret på en blanding af guld, kobber og sølv. Farven findes på alt fra øreringe til iPhones. På trods af farvens nuværende popularitet blev rose gold første gang introduceret af den russiske guldsmed Carl Farbergé tilbage i det 19. århundrede.

På Bilka.dk er vi også vilde med den smukke, historiske og luksuriøse farve. Rose gold pynt kan peppe enhver begivenhed op, og udtrykket kan gå fra både romantisk til ungdommeligt og eksklusivt. Brug for eksempel pynt i denne nuance til fødselsdage, babyshowers, barnedåbe, bryllupper eller særlige traditioner. I vores udvalg finder du alt fra balloner til guirlander.  

 

Hold fest med rose gold tema 

Giv festlokalet et gennemført look ved at lade den populære farve danne ramme om din temafest. Pynt op med rose gold balloner, serpentiner og konfetti, men lad også udsmykningen bestå af lidt glitter og måske et banner med fødselaren, studenten eller konfirmandens navn på.  

Du forbinder sikkert julefester, bryllupper og nytår med guld pynt, men med farven rose gold kan du tilføje et nyt og spændende krydderi til de store begivenheder. Sæt dit eget præg på festbordet med pynt og dekorationer i den smukke, metalliske farve rose gold.

 

Find alt til festen på Bilka.dk

Foruden rose gold pynt finder du et hav af festartikler og andet tilbehør til din fejring på Bilka.dk. Når der er gjort lidt ekstra ud af borddækningen og udsmykningen, vil det altid smitte af på stemningen. Lad rose gold indgå som farveelement i din festpynt, men kombinér gerne med andre farver som for eksempel pink, lilla, blå, guld eller sølv.

Uanset hvilken anledning der skal fejres, kan du på Bilka.dk finde alt inden for blandt andet festpynt, dekorationer og service. Imponér dine gæster med både lækker mad og flot pynt. Har du ekstra overskud, kan du give dig i kast med karton, maling og glimmerlim, og lave dine helt egne festartikler.