Eid pynt

Eid Mubarak! Når Ramadanen er ovre, banker Eid på døren. Og vil du gerne fejre den muslimske højtid med bravur, bør du kigge nærmere i vores udvalg. Vi har naturligvis sørget for, at du kan shoppe præcis det Eid pynt, som falder i din smag. Guld, sølv, sort, mørkeblå eller måske en kombination? Se mere på Bilka.dk. 

Skab festen med Eid pynt

I forbindelse med Eid har familier deres egne vaner. Som ved så mange andre kulturelle begivenheder er der dog nogle traditionsrige værdier som går igen hos alle – nemlig fejring, fællesskab, dejlig mad og ikke mindst nærvær. 

Familie, venner og bekendte samles til nogle hyggelige timer enten derhjemme eller i selskabslokaler, som er oplagte at pynte op med Eid mubarak pynt. Vil du holde det enkelt? Eller vil du gå all in? Uanset hvad du er til, kan du sætte rammen om din fest med pynt fra Bilka.dk.

 

Duge, balloner og andet pynt til Eid

Ingen fest uden pynt. Sådan er det også, når du fejrer Eid. Eftersom højtiden er kulminationen på Ramadanen, bør du ikke gå på kompromis med noget – heller ikke pynt. Men hvad skal du vælge til festen? Det kommer selvfølgelig helt an på, hvor meget pynt du har i skufferne derhjemme i forvejen.  

Disse ting sætter dog altid atmosfæren om en fest: 

  • Duge, lys, bordløber og servietter: En flot bordløber og fine servietter hører sig til på et festligt opdækket bord sammen med eksempelvis engangstallerkner, engangskrus, og bestik. Når bordet er dækket, mangler kun maden og naturligvis gæsterne. 
  • Balloner og konfetti: Vil du gerne pifte Eid-festen ekstra op, kan balloner og konfetti være svaret. Alle er de festlige indspark – og så er balloner sjove for børnene at lege med.

 

Køb elegant pynt til Eid på Bilka.dk

På Bilka.dk har vi et stort udvalg af eksempelvis Eid mubarak pynt i mørkeblå, sort, sølv og guld. Farverne symboliserer nattehimlen med månen og stjernerne – ja, mere elegant bliver det ikke. Har du et bestemt farvetema, som du er mest til? Eller vil du gerne kombinere nogle af farverne? Uanset hvad du vælger, kan du slippe for at handle andre steder, da vi har forskellige produkter af Eid pynt. Læg dit favorit-festpynt i kurven her på Bilka.dk – og bliv klar til festlighederne.