Gasgrill

Gasgrillene er danskernes foretrukne grill, når der hurtigt og lækkert skal tilberedes mad til både hverdag og weekend. På Bilka.dk finder du vores store udvalg af gasgrill.

Populære grill mærker

Op til 50% saftigere grillmad 

Med Char-Broils Tru-Infrared teknologi får du et mere smagfuldt og saftigt grillresultat.

  • 100% ensartet varme
  • Op til 30% lavere forbrug
  • Stort temperaturspænd
  • Forhindrer opblussen af flammer.


Det har aldrig været lettere at grille. Takket være en lang række smarte funktioner på vores grillmodeller, kan du nu bruge mere tid på dine gæster. TRU-Infrared teknologien betyder samtidig, at din grillmad bliver op til 50 % saftigere, gasforbruget bliver op til 30 % mindre, og temperaturen helt enkel at styre.


Ægte amerikansk og virkelig nemt

Sådan skal ”Real American BBQ” være: Godt og enkelt. Lækkert kød, frisk fisk og sprøde grøntsager – der skal ikke mere til, for at du kan invitere familie og venner på den perfekte grillmiddag. Char-Broil har eksisteret i 70 år. Igennem generationer er grillmestres erfaringer og kvalitetskrav blevet nedarvet og indarbejdet i vores produktudvikling. Vi har nærmest startet en revolution med vores nye innovative TRU-Infrared grillsystem. Vi ved, hvad der skal til og har – i forhold til vores gas- og kulgrillmodeller – i lang tid arbejdet på en ny teknologi, der kommer til at revolutionere grillverdenen: Vores TRU-Infrared grillsystem.


Glæd dig med en Char-Broil gasgrill

Efter en vellykket grillfest kan der ofte gå flere dage, hvor grillen står ubrugt. Alle synes at vente på, at nogen tager initiativ til at gøre grillen ren. I værste fald kan grillen forblive beskidt i en længere periode. Men frygt ikke. Rengøringen er sjældent så udfordrende, som man kunne forestille sig. Hvis du ejer en gasgrill, kan du skrue op for varmen igen, når det sidste stykke kød er grillet. Ved en temperatur på 350 grader vil selv de mest indgroede rester på risten brænde af - efterlader kun aske, som nemt kan tørres af med en fugtig klud. Princippet er det samme som med en selvrensende ovn.

Se videoen herunder.

Hvorfor vælge en gasgrill?

Der er flere gode grunde til, hvorfor du bør vælge en gasgrill til dit hjem. På Bilka.dk finder du et stort udvalg af gasgrill til enhver have eller terrasse. Her er de typiske fordele ved at vælge en gasgrill:

  • Du får komplet kontrol over temperaturen uanset, hvilken råvarer du tilbereder - bedre bliver det ikke.

  • Nem og hurtigt optænding, som betyder, at grillen allerede er klar efter 5-10 minutter - det er svært at slå.

  • Vores modeller er også nemme at rengøre og vedligeholde.

En gasgrill er altså et oplagt valg til dig, som er på udkig efter kontrol, nem rengøring og hurtigt optænding. Vi har alt lige fra den store gasgrill med flere brændere og kæmpe grillareal til de mindre gasgrill, samt grillen du kan tage med på farten. Det er altså et godt og sikkert valg, som du helt sikkert bliver rigtig glad for.

GRILLTIPS OG INSPIRATION

Med et par skarpe grillråd er du godt på vej til at blive en sand grillmester! Og netop derfor har vi samlet nogle af vores bedste råd og guides til, hvordan du bliver endnu bedre til at grille, lige her på siden.

Tilbered lækkert mad i en fart med en gasgrill

Den største fordel ved at vælge en gasgrill til dit hjem må være, at du får hurtig optænding. Du skal nemlig ikke bekymre dig om osende kul og lange ventetider, før grillen er klar til brug. Gasgrillen opvarmes nemlig rigtig hurtigt og giver mulighed for hurtigt at tilberede mad til hverdagen og weekenden.

Det betyder, at du nemt kan smide et par pølser på grillen, hvis der skulle dukke uventede gæster op. Det gælder selvfølgelig også for familiens aftensmad. Her bliver det super nemt at tilberede lækkert mad, mens familien venter i spænding på terrassen og nyder de lune sommeraftener.

Gasflasker

Kan jeg købe gas på Bilka.dk og hvordan er det nu lige med service? Læs meget mere om gasflasker her på siden og få besvaret de mest stillede spørgsmål om gas til grillen.

Køb din gasgrill på Bilka.dk i dag

Det giver altså rigtig god mening at vælge en gasgrill, hvis du er vild med lækker grillmad både i hjemmet og på farten. Tjek de mange muligheder her på Bilka.dk, hvor du nemt kan finde din favorit. Her finder du både små gasgrill, store gasgrill og transportable gasgrill. Og skulle du foretrække et bestemt brand som Weber eller Char-Broil, har vi selvfølgelig også det.