Kul- og kuglegrill

En kulgrill er blevet fast inventar på mange terrasser landet over takket være det flotte ydre og grillens topfunktionaliteter. Find din nye grill til sommerens grillmad her på siden.

Populære mærker

Kuglegrill – bliv klar til grillhyggen

De fleste kuglegrill er egnet til hjemmebrug, idet de ikke umiddelbart kan klappes sammen og tages med under armen. Dog findes der også masser af transportable kuglegrill, som kan tages med i parken, på stranden eller et helt tredje sted uden for hjemmet. Dette kan lade sig gøre med mange af de mindre kuglegrill. En lille kuglegrill bør derfor være at foretrække, hvis man gerne vil kunne grille andre steder end på terrassen.

Der er bl.a. følgende fordele ved en kuglegrill:

  • Pladsbesparende

  • Transportabel (gælder ikke alle grillmodeller)

  • Høj brugervenlighed

Som enhver anden dedikeret grillmester fortjener du en god grill, som du kan få glæde af hele året rundt. Her er det værd at overveje en kuglegrill, som findes i mange forskellige størrelser og varianter. Lige meget hvilke parametre du vægter højest, har vi en kuglegrill efter din smag. Bestil den online her på siden i dag.
 

Din ideelle kuglegrill

Din ideelle kuglegrill er en grill, som opfylder dine ønsker og behov. Det kan for eksempel være, at du finder det af stor betydning, at grillen har en stor grillflade, er transportabel eller byder på en helt tredje funktion. Det er i hvert fald en god idé at tænke over, hvad man kigger efter i en grill. Jo flere tanker du gør dig mht. krav og behov, desto nemmere bliver det for dig at finde en passende grill.
 

Kuglegrill eller kassegrill

Som forbruger kan du vælge mellem henholdsvis kuglegrillen og kassegrillen, som er to populære grilltyper. I dag er kuglegrillen den mest eftertragtede variant af de to, men det er ikke ensbetydende med, at det er det rette valg for dig. Der er ikke desto mindre visse fordele ved en kuglegrill, som typisk både fylder mindre og ser mere elegant ud end kassegrillen.
 

Stort udvalg af kuglegrill og kassegrill – bestil online

I denne kategori har vi samlet alle vores kuglegrill og kassegrill, så du kan danne dig et godt overblik over, hvilke grillmodeller du kan vælge mellem. Alle vores grill er sikkerhedsgodkendt og forhandles til priser, hvor alle kan være med. Dermed findes der med sikkerhed også en grill, som stemmer overens med dine krav og din økonomi.

Er en kuglegrill mod forventning ikke noget for dig, så bør du opleve vores udvalg af gasgrill, røgegrill og elgrill, som ligeledes hører til blandt de mest efterspurgte grilltyper herhjemme. Du bør også kigge nærmere på vores udvalg af grilltilbehør.