Grillguides

Alt hvad du skal vide om grill og meget andet

Er du nabolagets grillmester, eller vil du gerne udvide din kulinariske horisont? På denne side kan du læse meget mere om grill og finde et bredt udvalg af grillopskrifter.

Danskerne elsker at grille! Faktisk er vi nogle af dem, der griller mest – og gerne hele året rundt. Grillen er fast inventar i mange danskers haver, og vi elsker især at hive den frem på en lun sommerdag. Uanset om du er en passioneret grillmester, eller på udkig efter din første grill, så vil vi her på Bilka.dk gerne hjælpe dig godt i gang.

Derfor kan du her på siden finde guides der hjælper dig. Du kan bl.a. få hjælp til at vælge den rigtie grill, eller læse om forskellen på gas- og kulgrill.

Har du allerede en grill derhjemme, så har vi også en side med spændende grillopskrifter. På vores grilltips side kan du lære mere om de forskellige grillmetoder, og hvordan du bedst vedligeholder din grill, så du har den i mange år.

Sådan vælger du den rigtige grill

Er du i tvivl om, hvilken grill du skal vælge, så kan du her i guiden læse mere om de forskellige typer, og hvordan du finder den grill, der bedst passer til dine behov.

Skal det være kulgrill eller gasgrill?

Måske har du allerede besluttet dig for, at du vil have en kul- eller gasgrill. Men hvad er forskellen egentlig, og hvilken en af disse grill passer bedst til dit behov?

Tips og tricks til grillen

På denne side kan du læse vores tips og tricks. Du kan bl.a. finde hvordan du bedst rengører din grill, hvordan du hurtigst tænder op i den og meget mere.

Grillopskrifter

Mangler du inspiration til aftenens grillmad? På denne side kan du finde en masse inspirerende grillretter, fordelt i forskellige kategorier. Du kan både finde de kendte grillretter, men også de mere udfordrende.