Grillmad til grillen
Grillmad til grillen

Dangrill

Mange danskere går meget op i grill og grillmad. Det er næsten gået hen og blevet en tradition, at vi alle samles til sprøde pølser og saftige bøffer direkte fra grillen, når sommeren når til Danmark. Hvis du også gerne vil servere de lækre retter, så se vores produkter fra Dangrill her.

Kategorier

Vælg den rette Dangrill til dit behov

Der findes efterhånden mange forskellige slags grill på markedet. Det kan derfor også være svært at overskue, hvilken grill der er bedst for dig.  

Danske Dangrill producerer både gasgrill og kulgrill. Hvis du er typen, der har lidt travlt i hverdagene, men stadig gerne vil nyde flammegrillet mad, så bør du overveje en gasgrill. Den er også praktisk til dig, der gerne vil lave mad udendørs hele året rundt. Det er den blandt andet, fordi den har en hurtigt optændingstid, så du hurtigt kan få maden lagt på varmen.  

Er du derimod den lidt mere traditionelle type, der også godt kan lide selve processen ved at grille? Så er en kulgrill et oplagt valg. Her får du lov til at grille på den gammeldags måde. En kulgrill tager lidt længere tid om at opvarme end en gasgrill, da den gør brug af kul eller grillbriketter. Derimod får du glæde af eftervarmen, hvor du blandt andet kan grille brød eller bananer.  

Oplev praktisk udstyr fra det danske mærke

Er du først blevet bidt af at tilberede lækker mad over ild, så kan du hurtigt få behov for lidt praktisk udstyr. Står din grill for eksempel altid ude? Så kan et smart grillovertræk være med til at sørge for, at den er godt beskyttet mod vind og vejr. 

Eller hvad med lidt udstyr, der gør selve madlavningen lettere? Steger du store bøffer kan et stegetermometer være en smart investering. Du kan også overveje, om du bør få fingrene i redskaber, der kan gøre rengøringen af grillen nemmere. 

Har du valgt en gasgrill? Så har du naturligvis også brug for pålidelige gasflasker, så du ikke pludselig løber tør. På Bilka.dk kan du finde alt til din grill - fra praktisk tilbehør til gasflasker. Og med vores ubegrænsede returret kan du roligt shoppe løs.