HORTUS

Vidste du, at det latinske navn for “have” er hortus? Derfor er det heller ikke så mærkeligt, at det erfarne varemærke af samme navn har et bredt udvalg inden for hegn og have. Besøg deres mange gode varer på Bilka.dk, og bestil nemt i dag.

HORTUS frisker din have op

Er det muligt at blive helt tilfreds eller færdig med en have? Spørger du os på Bilka.dk, så er det i hvert fald svært. Vi har nemlig et bredt sortiment inden for skønne havemøbler, maskiner og indretning til haven - herunder varer fra HORTUS. De har specialiseret sig i at lave gode produkter til mange haveprojekter. Hos os kan du for eksempel finde:

  • Effektive terrassevarmere

  • Pæne højbede og smarte drivhuse

  • Elegante hegn til terrassen og haven

  • Robuste bænke til hygge med familien

Som du kan læse, byder HORTUS på lidt af det hele, når det gælder indretning af haven. Produkterne er kendetegnet ved funktionalitet, effektivitet og smart design. 

Få god inspiration med HORTUS

Er du løbet tør for idéer til indretning af din have, terrasse eller altan? Eller har du måske svært ved at finde hale og hoved i udvalget? Med Bilkas Havekalender får du tips til hvad, du skal lave i haven hver måned. Læs de mange gode råd om året i haven her.

Med lidt god planlægning og et solidt forarbejde kan du få flere havedrømme til at gå i opfyldelse. Tænk derfor over, hvad du savner, når du er udenfor, og læg et budget ud fra, hvad der er vigtigst. Find et sortiment, der passer til alle fire årstider og gode idéer til haven i vores fristende udvalg af havemøbler her.

Fortryder du dit køb? Så er der heldigvis en god nyhed. På Bilka.dk har du nemlig altid ubegrænset returret, så længe varen er i intakt og original emballage. Husk også din kvittering. Så kan du nemt bytte dine varer året rundt.