Se alle gøremål i haven fordelt på året her i Bilkas havekalender.
Se alle gøremål i haven fordelt på året her i Bilkas havekalender.

Året i haven

Se vores havekalender

Hvornår skal roserne beskæres? Og hvad med hindbærrene? Der er forskellige gøremål til hver sæson og måned i haven. Følg Bilkas havekalender og se hvilke haveaktiviteter du bør lave hvornår.

FAQ om gøremål i haven

 

Som haveejer ved du sikkert, at der er masser at lave i en have. Med Bilkas Havekalender får du overblik over og tips til, hvad du skal lave i haven netop nu, og hvordan du bedst gør det. Følg kalenderen hver måned, så du kan få det bedste og mest optimale ud af din have. God fornøjelse!

Årets gang i haven med Claus Dalby

Bilkas haveekspert Claus Dalby guider dig i vores videoguides til, hvordan du får en smuk have hele året rundt. Hjemme i sin have i Risskov ved Aarhus eksperimenterer han med blomster, og du kan købe både knolde, frø og hvad du ellers skal bruge i haven i dit Bilka Hypermarked og her på Bilka.dk. 

Under hver måned i havekalenderen finder du videoer med Claus Dalby, der inspirerer og informerer om sæsonens gøremål i haven. 

Rigtig god fornøjelse! 

 

Bilkas haveekspert Claus Dalby guider dig i vores videoguides til hvordan, du får en smuk have hele året rundt. Hjemme i sin have i Risskov ved Aarhus eksperimenterer han med blomster, og du kan købe både knolde, frø og hvad du eller skal bruge i haven i dit Bilka Hypermarked.

 

Mere haveinspiration? 

Uanset om du mangler inspiration til planter, havemaskiner, havemøbler eller drivhuse, så er der hjælp at hente her på Bilka.dk. Vi har et kæmpe online haveunivers, og der er masser af tips og gode råd at hente fra vores haveeksperter. Se alle vores relevante haveguides her: 

Guides til planter