Grand Canyon telte

Grand Canyon outdoor udstyr er telte produceret i høj kvalitet, som er slidstærkt og beregnet til at blive brugt i naturen. Når du kombinerer stærke materialer, smart design og intelligent konstruktion, som Grand Canyon har gjort, så får du den bedste campingtur med højest komfort. Grand Canyon producerer alle slags telte lige fra moderne lufttelte, som er lette at slå op med en pumpe til læsejl, som er hurtige at sætte op og skabe læ fra naturens elementer. Grand Canyon producerer også et udvalg af tarp-telte, så du har cover i skoven til dig og dine sager.

Grand Canyon - Mere end camping

Grand Canyon outdoor har sit navn fra den store kløft i Colorado River i USA. Grand Canyon kløften er en naturligt forekommen kløft, som er 144 km lang, 1,6 km dyb og op til 29 km bred! Det er et fantastisk syn, som folk styrter til for at opleve.

Grand Canyon kløften er dog meget mere end bare et smukt syn. Det er også et utroligt farligt naturfænomen, hvor solen bager om dagen og kulden hærger om natten. Det rå og ubeskyttende landskab sætter store krav til det udstyr, som folk har med på tur herhen, og det er netop herfra, at Grand Canyon outdoor har fundet sin inspiration.

Camping ved Grand Canyon

Campering i telt i Danmark er ikke helt at sammenligne med camping ved Grand Canyon. Alligevel kan man få nogle af de gode råd, der findes om at campere ved Grand Canyon i telt og overføre det til danske forhold.

Det vigtigste råd, man kan tage med sig om at camperer ved Grand Canyon er at kigge på vejrudsigten. Vejret ved Grand Canyon er mere ekstremt end herhjemme, men det danske vejr er bestemt heller ikke stabilt. Og selvom Grand Canyon telte er af høj kvalitet, er det ikke sjovt at sove i telt i en storm.