Regntøj til børn

Det danske vejr kan ofte give os nogle ordentlige skyl, hvor regntøj i høj kvalitet er et must-have. Her på siden kan du se hele vores udvalg af lækkert regntøj til børn fra populære mærker, som kan holde barnet tør i alt slags vejr.

Sådan vælger du regntøj til børn

Vi har samlet en guide der hjælper dig med at finde frem til det rigtige regntøj, til dit barn. Der er nemlig nogle faktorer du skal være opmærksom på, når det kommer til at vælge regntøj der passer til barnets aktivitetsniveau.

STØRRELSESGUIDE TIL BØRN

Er du i tvivl om hvilken størrelse du skal vælge? Vi hjælper dig i vores størrelsesguide til børn, så du får bestilt den rigtige størrelse hjem.

Regntøj til børn i høj kvalitet

Det sker ofte, at regnen falder i Danmark, men det skal ikke holde vores børn tilbage fra at kunne lege udenfor uden at blive plaskvåde. En god vandpyt fortjener et plask, og derfor er det altid en god idé med godt regntøj til børnene, så de ikke behøver begrænse sig på de våde dage. Her på siden kan du finde regntøj til børn fra populære mærker og i høj kvalitet, så der kan blivet givet fuld gas i alt slags vejr.

 

Hvordan ser jeg, om regntøjet er vandtæt?

Har du prøvet at købe regntøj, som slet ikke var vandtæt? Regntøj bliver vurderet efter vandsøjletrykket, som gerne må være så højt som muligt. I Danmark kalder vi det regntøj, når det har et vandsøjletryk på mere end 3.000, men du ka’ finde regntøj med mere end 15.000 i vandsøjletryk på Bilka.dk. Gå derfor efter et så højt tal som muligt, når du handler regntøj til børn. 

 

Vandsøjletryk på mellem 3.000 og 5.000

Hvis du skal bruge regntøj til børn, som blot skal kunne klare små byger og støvregn, kan du sagtens nøjes med et vandsøjletryk på mellem 3.000 og 5.000. Her kan børnene sagtens gå en tur i regnen uden at blive våde, såfremt de ikke leger for meget i vådt græs eller lignende.

 

Vandsøjletryk på 8.000 og opefter

Du skal vælge et regnsæt til børn med 8.000 eller mere i vandsøjletryk, hvis børnene skal ud i store byger, eller hvis de skal lege i vådt græs. Når vandsøjletrykket kommer op på 8.000 eller derover, kan det klare en stor mængde vand, og dit barn vil kunne holde sig tør i de fleste vejrforhold. Hold også fødderne tørre med et par gode gummistøvler.