Køletasker

Med en køletaske kan din mad holde sig frisk i længere tid, når du er på camping eller på en kort tur. Her på siden finder du et stort udvalg af smarte køletasker i forskellige størrelser. Find en stor eller lille køletaske i vores udvalg.

 

Hold maden frisk med en køletaske

Skal du på tur ud i det blå med en madpakke? Så er det en god idé at bruge en køletaske eller køleboks til at holde din mad og drikke frisk og kølig. Faktisk er der mange forskellige ture, hvor det kan være en fordel at medbringe en køletaske til mad og drikke:

  • Til stranden
  • På camping
  • På picnic
  • På bilture


På sådanne ture er det dejligt at have en køletaske med, så I kan holde mad- og drikkevarer kølige. Det er nemlig ikke lækkert at drikke en lunken flaske vand på stranden eller spise en kedelig sandwich i bilen.

 

Lille køletaske til de små ture

Hvis I skal en tur på stranden, er det vigtigt at medbringe rigeligt med vand. En lille køletaske kan holde jeres drikkevarer kølige, så I kan blive kølet ned, hvis varmen bliver for meget. Samtidig undgår I at få sand på jeres flasker.

Det er generelt en god idé at have en lille køletaske med, hvis I bevæger jer ud på små ture i det danske sommervejr. Det er dejligt at kunne få en frisk og kold tår at drikke, når I er ude og besøge de danske seværdigheder i sommervarmen.

 

Stor køletaske til ferien

På en køreferie er en køletaske lige noget for jer. Temperaturen i en bil kan nemt blive varm og tung. Desuden er maden på rastepladser ofte dyr, og I kan blive tvunget til at lave unødvendige stop. Hvis I har mad og drikke i en stor køletaske, har I frisk mad og kølig drikke lige ved hånden.

En køletaske er også oplagt at have med på picnictur i en park. Med en stor køletaske har I plads til al den lækre mad og kølige drikkevarer, der passer til maden. Her kan I nyde en varm sommerdag uden at bekymre jer om, at maden og drikkelsen bliver for varm.

 

Husk køleelementerne til din køletaske

Det er en god idé altid at have køleelementer klar i fryseren, så du hurtigt kan pakke en lækker madpakke til din tur, uden at skulle vente på, at elementerne først skal fryses. Dem finder du også her på siden.

 

Find en køletaske til dit behov på Bilka.dk

Er du på udkig efter en stor køletaske til campingferien eller en lille køletaske til gåturen? Så finder du dem lige her på Bilka.dk. Find den køletaske, der passer til dit behov, så du altid kan nyde en kold forfriskning på turen.