Campingmøbler

Her på siden finder du campingmøbler til turen. Find campingborde og campingstole der er særligt designet til at tage med på farten, når I drager afsted i campingvognen eller på telttur i det fri.

Guides til camping og telte

Skal du på camping eller telttur? Her på Bilka.dk har vi samlet en masse inspiration til ferier i det fri i vores Camping Univers. Få tips og viden om alt fra teltvalg og vandsøjletryk til pakkelister og regler for fri teltning i Danmark. 

Stort udvalg af campingmøbler

Det er skønt for hele familien at bruge tid sammen udenfor i naturen. Særligt når vejret er godt, og sommerferien måske er skudt i gang. Hos Bilka.dk har vi et bredt udvalg af campingudstyr, hvor du finder alt til din campingferie. Her på siden har vi samlet alle vores campingmøbler, så du nemt kan få alt fra campingborde til campingstole og campingopbevaringsmøbler på plads, inden turen går afsted ud i det blå.

Når man camperer, er det rart at tingene fungerer og er praktiske. Det ligger vi stor vægt på, hvilket også ses i vores sortiment. Vores campingmøbler kan nemt foldes sammen, så de hverken fylder eller tilmed vejer særlig meget. Vi har stole og senge til luksuscampister, festivalgængere, til stranden og vi har borde til store og små forsamlinger.

Det er muligt både at campere i Danmark og i de øvrige skandinaviske lande, ligesom at Sydeuropa er et populært rejsemål for mange campister. Uanset hvor turen går hen, er vi sikre på, at I vil komme til at nyde ferien lidt ekstra, når I har de lækre campingmøbler her fra udvalget med på tur. Særligt et campingbord er guld værd – både når I skal spise, men også blot i hverdagen, når I har brug for et sted til at sætte ting fra jer.

 

Campingborde og campingstole

Hos Bilka.dk har vi et bredt udvalg af campingborde og tilhørende stole til alle behov. Når du skal på campingtur, telttur eller endda på festival, er en campingstol eller et campingbord praktisk at have med. Her på siden finder du blandt andet campingborde og campingstole af mærket Outwell, som er ét af Europas mest succesrige brands inden for familiecamping. Vi har også campingmøbler fra mærker som Easy Camp og Max Ranger, der ligeledes udmærker sig i forhold til blandt andet campingborde af høj kvalitet.

Husk også telt, sovepose samt liggeunderlag eller luftmadras til din tur. Så er du godt dækket ind med det mest basale, du kan få brug for, når du skal overnatte ude i naturen.