Vælg regntøj til enhver smag

Ønsker du heller ikke, at din dag starter med vådt tøj? Hos Bilka.dk har vi et stort udvalg af åndbart regntøj til alle aldre, størrelser og behov. Regntøj kan være en nødvendighed i det usikre danske vejr. Du ka’ se vores udvalg af billig regntøj nedenfor.

Vaskesymboler

Det er vigtigt at kunne tyde vaskesymbolerne i dit vaskemærke. Ved at kende de forskellige vaskanvisninger, kan du nemlig vaske dit tøj effektivt og undgå unødig slid på materialet. Se de forskellige vaskesymboler og deres betydning.

Sådan vasker du dit tøj

Når du vasker dit tøj, så slider du materialet og miljøet. I denne guide hjælper vi dig med at forlænge levetiden på dit tøj og samtidig passe på vores miljø, hvis du vasker dit tøj korrekt.

Billig og åndbart regntøj

Når du handler online på Bilka.dk, går du ikke på kompromis med kvaliteten, selvom du sparer på pengepungen. Vi har nemlig billigt og åndbart regntøj til kvinder, herre og børn. Og med det rette regntøj til voksne og børn kan du trygt drage på nye eventyr med familien. Du kan blandt andet se frem til at:

  • Købe ordentligt og åndbart regntøj til lav pris

  • Holde dig tør igennem hele dagen

  • Lege regndans sammen med dine børn

Hvilken slags regntøj skal jeg have?

På Bilka.dk har vi et smukt udvalg af billigt regntøj i god kvalitet. Hvilken type regntøj du skal have, afhænger af dit behov. Måske skal du bruge regntøj på vej til arbejde, på fisketuren, til dine børn i børnehaven eller noget helt fjerde? Det vigtigste er, at vandtætheden i regntøjet passer til dine krav.

Dette måler du ud fra vandsøjletryk. Kort fortalt fortæller det, hvor meget dit regntøj kan klare af vand. Jo højere vandsøjletrykket er, jo mere kan materialet holde til. Du ka’ nedenfor læse mere om vandsøjletryk i vores regntøj nedenfor:

  • Op til 2.000 mm: Ikke decideret vandtæt, men vandafvisende

  • 4.000 mm: Er velegnet til korte ture i let regn

  • 6.000 mm: Passer godt til kraftig regn i en kortere periode

  • 8.000-12.000 mm: Når det er kraftig regn i få timer

  • Over 12.000 mm: Fungerer godt under kraftig regn over længere tid

Vi håber, at du finder dit næste regntøj på Bilka.dk. Er farven, størrelsen eller mærket ikke det helt rigtige? Vi tilbyder også ubegrænset returret. På den måde kan du aflevere regnjakken tilbage. Sørg for, at den er i intakt og original emballage, samt at du husker kvitteringen. Bilka.dk er mere end bare en butik - vi står for oplevelser til hele familien.