Drybags

En drybag er dit svar på en funktionel og vandtæt taske. Tag den med, når du skal på eventyr med venner. Eller når du skal ud på kajaktur med familien – Din smarte løsning på at undgå vådt tøj og våde ejendele. Find og bestil din drybag herunder på Bilka.dk.

Guides til camping og telte

Skal du på camping eller telttur? Her på Bilka.dk har vi samlet en masse inspiration til ferier i det fri i vores Camping Univers. Få tips og viden om alt fra teltvalg og vandsøjletryk til pakkelister og regler for fri teltning i Danmark. 

Drybag: Din vandtætte taske og pose

En drybag er en vandtæt pose. Materialerne holder vandet ude, og designet kommer med et specielt lukkesystem – for eksempel af velcro eller magnet. Din drybag er super praktisk, når du for eksempel skal ud på tur. For er der noget mere irriterende end at opleve dit tøj, dine gadgets eller din sovepose er gennemblødt? 

  • Det er muligvis din bedste investering til rejser
  • Du sikrer dine værdifulde sager i uforudsigeligt vejr
  • Den er nem at have med og er let i vægt
  • Der er både store og små størrelser

 

En drybag er også super praktisk på hverdage. Særligt har det danske vejr et kedeligt ry for regnfulde dage. Når du skal på arbejde, i skole eller blot være udenfor, kan din drybag således holde din bærbar computer og dit tøj tørt. Har du en mobil med, som ikke må blive fugtig, kan du putte den ned i en endnu større vandtæt taske. 

 

Vandtæt taske - Sådan vælger du

Hvordan du finder den bedste drybag, afhænger af dine behov og din destination. Uanset hvad du vælger, skal din drybag nok holde dine ejendele tørre. 

  • Størrelsen er relevant at tænke på, inden du bestiller. Skal du på weekendtur med familien, bør du for eksempel vælge en større vandtæt pose. En medium dry bag er 10-20 liter.
  • Materialet har en vigtig egenskab. Dels fordi det siger noget om holdbarhed, men også hvor vandtæt din drybag er. Kig efter nylon, PVC og polyester.

 

Skal du ud på flere ture? Find funktionelt campingudstyr og vores guide til camping i det fri.

Gå ikke på kompromis og bestil en vandtæt taske, du kan blive glad for. Køb online her på Bilka.dk.