Badmintonudstyr

Er du vild med at slå til en fjerbold? Her på siden har vi samlet en masse badmintonudstyr til både nybegynderen og den garvede badminton spiller, der mangler grej til dit næste spil.

Badminton regler

Vil du lære at spille badminton? Så læs med her! Vi giver dig et overblik over badminton regler, så du kan spille enten single eller double. Du bliver bl.a. også klogere på, hvordan du tæller point i badminton, så I kan holde styr på stillingen.

Derfor bør du investere i badmintonudstyr

Badminton er en af de mest populære ketchersportsgrene i Danmark, og med god grund. Du kan nemlig både dyrke sportsgrenen på højt niveau og på begynderniveau, eller du kan nøjes med at mødes med vennerne til en sjov kamp i haven. Mulighederne er mange, men fælles er, at du har brug for det rigtig badmintonudstyr, som har mange fordele:

  • Gør dig hurtigt klar til kamp – både den for sjov og den vigtige

  • Uanset hvor du er niveaumæssigt, kan du finde godt udstyr

  • Alle kan være med, da udstyret fås i mange forskellige prisklasser

Ved at have ketcher og fjerbolde derhjemme, bliver du hurtigt og nemt klar til en tur på badmintonbanen. Dertil er udstyr som strenge og badmintongreb også godt at have liggende, da du uundgåeligt vil komme i situationer, hvor der er behov for dette.

I udvalget af badminton-udstyr herover finder du også sæt til to eller fire personer. Det er et smart køb, som gør badmintonkampen i haven nem at udføre.

Se desuden det store udvalg af badmintonketchere til alle niveauer og badmintonbolde, hvor du bl.a. kan vælge mellem professionelle fjerbolde og mere langtidsholdbare plastikbolde.
 

Sådan vælger du det rigtige badmintonudstyr

Det handler om at tage udgangspunkt i dit eget behov og niveau, når du vælger dit nye badminton-udstyr. Men en ketcher og et rør med bolde er essentielt, for at du kan spille. Du kan sagtens komme langt med få penge. 

Når du vælger bolde, kan du tage et budgetvenligt valg med plastikbolde, som holder længere. De er til gengæld ikke helt så gode som fjerbolde, men for øvede og motionister har det ikke den store betydning.

Se vores udvalg af:

Find og bestil dit nye badminton-udstyr i dag, og se frem til mange underholdende timer på badmintonbanen. Bilka er dit hypermarked – vi har alt, du skal bruge for at komme godt i gang!