Paddleboard

Paddleboards er blevet super populære til at prøve anderledes og sjov motion - og det forstår vi godt. Med et SUP board kan du udfordre dig selv på bølgerne, og samtidig få en god omgang træning i bogen. Det er win-win. Bestil dit paddleboard på Bilka.dk allerede i dag.

10 gode råd til en sikker tur på vandet

Før du tager dit nye SUP board med en tur på vandet, er det vigtigt, at du har styr på sikkerheden. Dansk Surf & Rafting Forbund (DSRF) har udviklet nedenstående 10 gode råd for at sikre, at du får en sikker tur på vandet:

  1. Brug ALTID en leash
  2. Husk svømmevest (det er et lovkrav)
  3. Medbring telefon i vandtæt etui
  4. Gå som udgangspunkt ikke alene på vandet
  5. Fortæl andre hvor du/i padler ud og hvornår du/i forventer at være tilbage
  6. Få et introduktionskursus i en DSRF forening eller hos en surfskole
  7. “If in doubt, don’t paddle out” – brug din sunde fornuft og kend dine begrænsninger
  8. Brug korrekt påklædning efter årstiden samt vind- og vejrforhold
  9. Undersøg altid vind- og vejrforhold inden du går ud. Gå ikke ud i fralandsvind hvis du er nybegynder eller let øvet
  10. Brug padlen til at signalere hvis du er i nød


Få flere råd på DSRFs hjemmeside omkring sikkerhed. Her finder du flere gode råd om udstyr, lovkrav og apps, der er gode at kende til, når du bevæger dig ud på vandet. 

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til paddleboards

Udfordr dig selv med et paddleboard

Hvis du ikke allerede kender til paddleboards, er det på tide, du lærer mere om dem. Et paddleboard er et board, som du står på, mens du padler dig gennem bølgerne. Det er en form for motion, som mange har taget kærligt til sig. Du får nemlig både en rigtig fed træning samtidig med, at du udfordrer dig selv. Derfor anbefaler vi helt klart, at det er værd at prøve - især, hvis du elsker at prøve nye og spændende former for motion. 

Motioner med et SUP board

På et SUP eller paddleboard styrker du både balancen, din udholdenhed og træner din styrke. Du arbejder altså med hele kroppen, som er en effektiv form for træning. En kæmpe bonus er, at du kan have det super sjovt med det samtidig. Når vejrudsigten melder alt godt, er det bare med at komme afsted. Du kan nemt få mange sjove og våde timer til at gå, når du står på et paddleboard. Find dit board på Bilka.dk i dag.

Bestil dit paddleboard på Bilka.dk i dag

Et paddleboard er den nye form for motionsbølge, som du bliver nødt til at være en del af. Glæd dig allerede nu til en underholdende, anderledes og udfordrende træning, du helt sikkert bliver bidt af. Udforsk vores udvalg af paddleboards og andet til vandsport her på siden, og køb allerede i dag på Bilka.dk.

Gå også på opdagelse vores store udvalg af andre former for motionsudstyr såsom bokseudstyr, fodboldudstyr, træningsudstyr og meget mere. På Bilka.dk finder du alt, hvad du skal bruge til at dyrke din yndlings træningsaktivitet til en skarp pris.