Campingborde

Når du skal på camping, kræver det også et godt campingbord. Derfor har vi hos Bilka.dk et udvalg af transportable og foldbare campingborde, der nemt kan tages med på farten.

Guides til camping og telte

Skal du på camping eller telttur? Her på Bilka.dk har vi samlet en masse inspiration til ferier i det fri i vores Camping Univers. Få tips og viden om alt fra teltvalg og vandsøjletryk til pakkelister og regler for fri teltning i Danmark. 

Praktiske campingeborde til din ferie

Det er skønt at være på camping og sidde omkring bordet, hvor du kan nyde et godt måltid eller en forfriskende drink. Derfor skal det også være et holdbart og praktisk campingbord, som du kan få glæde af i lang tid fremover. I vores udvalg af campingborde oplever du, at funktionalitet og praktik går op i en højere enhed. Vores smarte borde kan nemlig nemt og hurtigt foldes ud og ned. 

 

Tag dit campingbord med på farten

Vores campingborde er nemme at transportere, og de optager ikke alverdens plads. Derfor kan du nemt tage dit campingbord fra Bilka.dk med på farten. Samtidig kan du også bruge det, hvis du får gæster på besøg og mangler lidt flere siddepladser. Et campingbord kan nemlig bruges på camping, hjemme eller et helt tredje sted. Du får altså meget værdi og nytte for dine penge.

 

Bestil dit nye campingbord på Bilka.dk

Så hvis du står og overvejer at købe et nyt campingbord, er det bare med at slå til. På Bilka.dk sørger vi altid for skarpe priser på dine varer, så du kan gøre en god handel i dit hypermarked. Derfor kan du med fordel gå op opdagelse i vores store univers af varer til camping, såsom campingstole, campingudstyr og meget mere. 

Køb nemt og bekvemt dit nye campingbord hjemmefra sofaen allerede i dag på Bilka.dk. Så sørger vi for den gode service og stærke pris på dine nye køb. På Bilka.dk kan du købe alt til din campingvogn - hvad end du mangler, har vi det hos Bilka.dk.