Ting til glampingferien
Ting til glampingferien

Glamping

Glamping er en måde, hvorpå du kan overnatte i naturen, uden du skal gå på kompromis med luksus og komfort. Du finder alt det udstyr, du har behov for – hvad end I er 2, 4, 6 eller 8 personer, som skal campere i haven. Uanset hvor meget du kender til glamping, kan du blive udrustet her på Bilka.dk.

Hvad er glamping?

Glamping er en kombination af det friluftsliv og skønne natur, som du oplever på camping- og teltferier, samt den luksus og glamour du kender fra hoteller – heraf begrebet glamping (glamour + camping). Dog er det vigtigt at understrege, at glamping ikke er camping. Det er mere end det. Det er luksuscamping og en form for førsteklasses teltferie.

Her hos Bilka.dk finder du alt det udstyr, du har behov for til at skabe den rette atmosfære i din egen baghave, uden det behøver at koste en bondegård. Vi har flere typer glamping telte, herunder tipitelte som er et prisvenligt alternativt, samt meget andet udstyr, tilbehør og grej, der vil give dig den perfekte glamping oplevelse – uden du behøver at forlade din egen matrikel.

Musthaves indenfor glamping udstyr

Nu tænker du sikkert, hvordan du skal gribe det hele an, og hvad er det lige, som gør et teltophold i baghaven glamourøst? Du kan indrette din baghave-glamping på mange måder, men der er alligevel nogle elementer, som er musthaves for at gøre det til en ægte glamping oplevelse og ikke blot en telttur. På Bilka.dk forhandler vi alle de rette fornødenhederne til formålet, så det er bare med at gå på opdagelse i vores sortiment af udstyr og grej til glamping. Vi har bl.a.:

Alt i alt når du skal indrette dit lille teltparadis, er det vigtigt, at der er fokus på komfort, bekvemmelighed og – hvis muligt – hotellignende faciliteter, som ikke normalt ses på en traditionel camping- eller teltplads. Dette kan du selvfølgelig købe hos Bilka.dk til fornuftige priser, men stadig i en høj kvalitet.  

Glamping – når teltferien skal være anderledes

Der er mange måder, hvorpå ferien kan afholdes, som ikke nødvendigvis indeholder charterferie, storbyrejse eller en lang køreferie tværs igennem Europa. Her er glamping en af de muligheder, du kan overveje, når du skal nyde Danmarks udeliv – også selvom det kun er fra din baghave.

Din luksuscampering starter først med det perfekte telt, og i glamping henseende skal det være rummeligt og af høj kvalitet. Der findes rigtig mange typer luksustelte, som kommer i lige så mange forskellige prisklasser. Vi forhandler rummelige glamping telte i en lækker bomuldskvalitet, hvor der er plads til hele familien, overnattende gæster og venner. Det er nemlig det store telt, som skaber den helt rette kombination af outdoor og luksus.

Hvis du ikke ønsker at investere i et glamping telt, eller du gerne vil have et almindeligt telt til formålet, så kan vi anbefale flere af vores telte fra Easy Camp. De er kendte for at designe telt til enhver campist og vejrforhold, så du vil ikke blive skuffet over at bruge en af deres telte til glamping.