Gummistøvler til damer

Når du skal en tur i skoven, er et par lange gummistøvler til kvinder helt ideelle, men når det blot er en gåtur i regnen, er et par lave støvler mere behagelige. Her på siden kan du finde gummistøvler, der matcher din stil.

Skostørrelser

Er du i tvivl om hvilken størrelse sko du skal have? Vi hjælper dig med at finde frem til den rigtige størrelse.

Gummistøvler til kvinder på Bilka.dk

Uanset hvilken type gummistøvler du er på jagt efter, kan du finde dem på Bilka.dk. Vi har både høje og lave modeller, der har hver deres fordele, som du ka’ læse mere om længere nede på siden. Derudover kan du finde gummistøvler i de klassiske farver såsom mørkegrøn, navy og sort, men også mere moderne og livlige farver såsom gul, orange, rød og pink. Så har du rig mulighed for at matche dine gummistøvler med din regnjakke.

Høje gummistøvler til de regnfulde dage

Der er i gennemsnit cirka 170 regnvejrsdage i Danmark hvert år, og på de værste dage er det rart med et par gummistøvler, der kan holde fødderne helt tørre. Med et par lange gummistøvler til kvinder, kan du holde både fødder og ben i dækning, når regnen falder fra himlen. For at holde dig så tør som muligt, kan du trække dine regnbukser udover gummistøvlerne, så vandet ikke kan komme ind gennem hullet i gummistøvlerne, hvor du stikker benene igennem.

Lave gummistøvler til kvinder

Et par lave gummistøvler til kvinder er lidt mere behagelige at have på, men de dækker ikke helt så meget som de lange gummistøvler. De er derfor optimale til, når du skal gå en tur i det våde vejr, uden at det behøver at regne. Så kan du gå lige igennem vandpytterne og undgå at få våde tæer. 

Bestil gummistøvler til damer på Bilka.dk

Når du bestiller dine gummistøvler til kvinder på Bilka.dk, kan du nyde godt af en række fordele. Udover at have Danmarks største vareudvalg giver vi dig ubegrænset returret på alle dine ordrer - og så har vi skarpe priser. Udforsk hele vores udvalg af gummistøvler til kvinder her på siden, og find nogen i din stil.