Køb Outwell campingudstyr på Bilka.dk
Køb Outwell campingudstyr på Bilka.dk

Outwell

Outwell har et stort udvalg af produkter indenfor campingudstyr, hvilket selvfølgelig indebærer telte, soveposer, ludtmadrasser og meget andet. Så hvis du leder efter den komplette campingoplevelse, kan du finde dét, du mangler, her på siden.

Se alle produkter

Outwell teltguide 2023

Er du i tvivl om, hvilket Outwell telt du skal vælge? Så er der hjælp at hente i denne guide, som giver dig et overblik over de forskellige Outwell modeller og deres specifikationer, som du kan finde på Bilka.dk.

Outwell's værdier - Design med familien i fokus

Outwell brandet er opbygget af campister. Derfor har de selv stor erfaring med camping og de krav, det stiller til udstyret. Derfor ved Outwell også, hvor vigtigt det er at have familier og deres måde at camperer på i fokus, hvilket de hele tiden undersøger ved at spørge campisterne selv, hvad de mangler i deres udstyr, for at gøre campingturen ekstra særlig.

Outwell designer campingudstyr ud fra værdierne innovationfunktionalitetkvalitet og design. Derfor kan du være sikker på, at dit campingudstyr lever op til dine krav til camping med familien, og du vil kunne finde alt det udstyr, du skal bruge til campingturen.

Innovativt campingudstyr, som følger nyeste trends

Løbende innovation og udvikling af nyeste trends indenfor campingudstyr er noget, som Outwell sætter en ære i. En af de nyeste trends indenfor telte er konceptet med Master Bedroom-kabiner i teltene. Master Bedroom-kabinerne er udviklet ud fra tre nye standarder, som er udarbejdet for at give den praktiske plads og komfort, som man har brug for, for få en god nat søvn. Hertil er udviklet tre innovative teknologier:

  • Termoreflekterende belægning
  • Night Sky-loft
  • Air Flow Control-ventil

 

Den termoreflekterende belægning ligger over inderteltet og fungerer som et skjold mod strålevarme. Night Sky-loft er udviklet til at være et skjold mod lys. De to til sammen er med til at skabe optimale forhod til en god nats søvn. Air Flow Control-ventilen sidder på selvoppustelige liggeunderlag, og gør det super nemt at puste dem op og ned igen.

Test og kvalitetkontrol hos Outwell

Outwell har høje standarder indenfor kvalitet. Derfor har de selv udviklet tests i laboratorier, som dine outwell produkter kommer igennem, inden de kommer på markedet. Blandt disse tests findes vind- og regnsimulatorer, som ligger her i Danmark. Derudover har Outwell personale i fjernøsten, som kontrollerer hvert enkelt telt inden det pakkes og sendes hjem til dig.

Du kan derfor være sikker på, at dit Outwell campingudstyr har været grundigt testet og derfor er af høj kvalitet.