North Field

Når du er afsted på camping- eller telttur, bør du ikke gå ned på godt udstyr. Med North Field kan du sørge for, at alt det essentielle er i top. På Bilka.dk finder du et bredt udvalg af campingudstyr fra North Field til både friluftsentusiasten og familieudflugten.

North Field: Campingudstyr til ethvert behov

Der kan være mange fordele i at komme ud og nyde naturen og tage på en hyggelig camping-/telttur sammen med familien eller vennerne. Når det kommer til udelivet, er det dog vigtigt med ordentlig planlægning, så du kan sørge for at have det nødvendige udstyr med.

Med campingudstyr fra North Field er du heldigvis dækket godt ind, når det kommer til det mest vigtige at få med på turen: nemlig alt det du skal bruge til overnatning. På Bilka.dk har vi samlet et bredt udvalg fra North Field, der tæller både telte, soveposer og andet brugbart udstyr til forskellige behov. Så kan du og resten af familien nyde friluftsturen mest muligt. 

 

Tag North Field med på både festival og telttur

Nyder du at tage ud i naturen og væk fra hverdagen med telt, sovepose og let oppakning? Eller skal du afsted på festival, måske sammen med resten af familien eller din vennegruppe? North Field egner sig til enhver anledning og har campingudstyr til både små og store pladsbehov samt til henholdsvis den kortere og længere tur - uanset hvornår på året du/I tager på tur eller holder ferie ude i naturen.

Du kan desuden købe en eller flere praktiske festivalstole, så du har en behagelig siddeplads, som du nemt kan klappe sammen og tage med dig. Eller hvad med en foldbar trækvogn, som du nemt kan have med på familieudflugten, og når der er behov for at have madpakker, drikkevarer, ekstra tøj og andet nyttigt til anledningen? Med North Field går du bestemt ikke ned på praktisk og pålideligt udstyr til udeliv.

Dyk derfor ned i vores spændende samling af campingudstyr fra North Field her på siden, og skab gode minder sammen ude i den friske luft.