Kogegrej

Her på siden finder du kogegrej, som campingservice, gryder og pander, campingbestik og meget andet. Campingservice er ofte lavet af materiale, som eksempel melamin, som ikke går nemt i stykker, og som ikke vejer ret meget. Så er det altid nemt at have med på campingturen.

Guides til camping og telte

Skal du på camping eller telttur? Her på Bilka.dk har vi samlet en masse inspiration til ferier i det fri i vores Camping Univers. Få tips og viden om alt fra teltvalg og vandsøjletryk til pakkelister og regler for fri teltning i Danmark. 

Stort udvalg af kogegrej og campingservice

Kogegrej er mange ting, når det kommer til en campingtur. Her på Bilka.dk indebærer det alle de produkter, som man normalvis ville bruge i sit køkken. For eksempel:

  • Bestik
  • Tallerkner
  • Gryder og pander
  • Opvaskebaljer
  • Krus og kander

 

Forskellen på almindeligt køkkenudstyr og kogegrej er, at kogegrej og campingservice er lavet af materialer som plastik og melamin, som ikke så nemt går i stykker, og som ikke vejer særlig meget. Det gør dem lette at transportere, når I skal på tur.

 

Kogegrej er nødvendigt på teltturen

Forestil dig en tur ud i det blå med dit telt uden muligheden for at stege dit mad, have en tallerken at spise af, eller have et krus at drikke af. Kogegrej er ikke nødvendigvis det første man tænker på, når man skal afsted i telt, men det er dog en nødvendighed. Så sørg for at have dine daglige rutiner tænkt igennem for at være sikker på, at du har kogegrejet i orden til at komme igennem dagen.

En anden form for kogegrej, som kan være fantastisk at have med, hvis campingturen går ud i den vilde natur er en kedel, som kan holde til at være over åben ild. Så har du kaffen klar at varme dig på, når du står op og duggen er faldet på dit telt.