Lanterner og lamper

Her på siden finder du et stort udvalg af forskellige typer af lamper og lanterner til udendørs brug. Find alt lige fra campinglamper og -lanterner til pandelamper og lommelygter. Med lamper og lanterner er du klar til at mørket falder på på campingturen.

Guides til camping og telte

Skal du på camping eller telttur? Her på Bilka.dk har vi samlet en masse inspiration til ferier i det fri i vores Camping Univers. Få tips og viden om alt fra teltvalg og vandsøjletryk til pakkelister og regler for fri teltning i Danmark. 

Hyggelig stemning ud på de sene timer med campinglamper og -lanterner

Er du på campingtur eller telttur, så er det vigtigt at have lys med til de mørke aftener, eller til hvis du skal op og tisse om natten eksempelvis. Her er en campinglampe eller en campinglanterne lige det campingudstyr, du leder efter. Lamper og lanterner er både praktiske og hyggelige på campingturen. Faktisk er de nødvendige. Især hvis du skal campere i telt ude i en af de danske skove, hvor der bliver total mørkt om natten.

Vi har campinglamper fra kendte mærker som Easy Camp og Outwell.

 

Praktisk konstruktion og funktionalitet

En campinglampe eller -lanterne adskiller sig fra de almindelige havelanterner ved, at de er batteridrevne frem for levende lys. Årsagen til det er, at batteridrevne LED lamper kan konstrueres, så de er robuste og lette og dermed nemt kan transporteres.

Campinglamperne har ofte flere forskellige lysindstillinger, så du selv kan vælge den volumen dit lys skal have. I nogle situationer ønsker du måske et skarpere lys, så du eksempelvis kan læse i en bog, mens du i andre situationer bare gerne vil sidde og have kvalitetstid og gode samtaler med dem, du camperer med. Derfor er hyggebelysning kun nødvendig.