Regnjakker til damer

Hold dig tør med stil, når du køber regnjakker til damer fra Bilka.dk. Vi har et stort udvalg af regnjakker og -frakker i flotte designs, så du ka’ bevæge dig ud i regnen uden at gå på kompromis med dit look. Gå på opdagelse i udvalget her.

Størrelsesguides

Er du i tvivl om størrelsen på vores tøj? På denne side kan du få hjælp og vejledning til hvordan du måler dig selv og finder den rigtige størrelse.

Vaskesymboler

Det er vigtigt at kunne tyde vaskesymbolerne i dit vaskemærke. Ved at kende de forskellige vaskanvisninger, kan du nemlig vaske dit tøj effektivt og undgå unødig slid på materialet. Se de forskellige vaskesymboler og deres betydning.

Sådan vasker du dit tøj

Når du vasker dit tøj, så slider du materialet. I denne guide hjælper vi dig med at vaske dit tøj korrekt, så du forlænger levetiden på det.

Sådan fjerner du pletter

Du kan selv fjerne genstridige pletter fra dit tøj. I denne guide hjælper vi dig med hvordan du fjerner de mest gængse pletter.

Find et stort udvalg af regnjakker til damer

Det er ofte, at der bliver varslet om regnvejr i Danmark, og faktisk falder der nedbør cirka hver anden dag i gennemsnit hvert år. Det er derfor vigtigt at kunne klæde sig ordentligt på og have en lækker regnjakke i sit klædeskab. Der findes et hav af regnjakker, men her på siden kan du finde udvalget til kvinder, som har en fantastisk pasform med faconsyede designs.

 

Regnjakke eller regnfrakke?

Når du skal have nyt overtøj, der skal kunne klare regnen, er det store spørgsmål: Skal du vælge en regnjakke eller en regnfrakke? Fælles for de to typer er, at de holder regnen ude, men der er også en del forskelle på de to forskellige typer regntøj. Skal du bruge regnjakken til at cykle til og fra arbejde, eller skal du bruge den, når du skal være smart på festival eller i byen? Herunder kan du finde en lille guide til valget mellem den korte og lange regnjakke.

 

Lange regnfrakker

  • En lang regnfrakke giver dig et flot, elegant og stilrent look. 

  • Det lange design dækker mere af din krop, så du har optimal dækning for regn og vind.

  • Passer perfekt til gåturene.

 

Almindelige regnjakker

  • Det korte design giver dig mere bevægelsesfrihed.

  • Kan ofte holde mere vand ude, og der er mere fokus på åndbarhed.

  • Der er som regel en række praktiske funktioner, som giver et sporty look.

  • Vælg en regnjakke, hvis du skal være aktiv på cyklen til og fra arbejde eller skole.

 

Match din regnjakke til damer med et par gummistøvler

For at fuldføre dit look i de regnfulde dage, kan du matche din dameregnjakke med dine gummistøvler. Har du ikke et par gummistøvler i forvejen? Bare rolig. Du ka’ finde gummistøvler på Bilka.dk i et hav af farver og forskellige længder.