Pandelamper

En pandelampe kan bruges til mange forskellige formål. Blandt andet kan man bruge en pandelampe til løb, til gåture med hunden eller i skoven, campingture og meget mere. Tag et kig på vores brede udvalg her på siden.

Pandelampe – gør dig synlig i mørket

Om aftenen eller i den mørke vintertid er det vigtigt at være synlig i trafikken, når du løber eller går tur med hunden. Hos Bilka.dk finder du en led pandelampe til løb, som sikrer dig, at du både bliver set og kan se, når du løber på vejen eller i skoven, efter mørket er faldet på. Ligesom med cykellygter er der store sikkerhedsmæssige fordele:

  • Du er altid synlig, lige meget om du løber i skoven eller på vejen
  • Se, hvor du løber og formindsk dermed risikoen for at falde
  • Begge hænder fri, så du kan bevæge dig på den korrekte måde

 

Pandelamper er en god investering for dig, der gerne vil holde formen ved lige hele året rundt, men som ikke synes, det er nok at træne på et løbebånd indendørs. Du kan også bruge en pandelampe med led over din cykelhjelm, hvis du skal cykle på ikke oplyste stier.

 

Vælg den rette pandelampe til dine behov

Hos Bilka.dk finder du et kæmpe udvalg af forskellige pandelamper til løb og pandelamper med led, der alle vil være med til at gøre dine ture i mørket mere sikre og synlige. Alt efter hvilket omfang du ønsker at kunne indstille eller oplade pandelampen, kan du vælge mellem:

  • Den klassiske pandelampe med batteri, som sidder behageligt og fast i panden og giver dig et klart lys foran dig, hvor du cykler, løber eller går.
  • Den genopladelige pandelampe, hvor du slipper for at skulle skifte batterier og opleve en lyskegle, der får mindre og mindre styrke, efterhånden som batteriet bliver tappet.
  • Den indstillelige pandelampe, hvor du ikke bare kan indstille intensiteten på lyset, men også kan gøre lysstrålen bredere eller smallere – alt efter dit behov.

 

Bestil din pandelampe fra sortimentet herover allerede i dag!