Regntøj til damer & herrer

Uanset om du er voksen eller barn, er regntøj nødvendigt på de våde dage. Har du et godt sæt regntøj, er det nemlig intet problem at befinde sig udenfor på en gåtur eller på vej til arbejde. Find regntøj til voksne her.

Størrelsesguides

Er du i tvivl om størrelsen på vores tøj? På denne side kan du få hjælp og vejledning til, hvordan du måler dig selv og finder den rigtige størrelse. Du finder guides til sko, bukser osv. til både mænd, kvinder og børn.

Find regntøj til voksne på Bilka.dk  

Vores regntøj til voksne fås i mørke, neutrale farver, som sort og blå, og et væld af forskellige størrelser. I udvalget finder du regnjakker og -bukser til både damer og herrer, som enten har en kort eller lang pasform. Du kan finde regnjakker fra vores eget mærke VRS, som er skabt af danske designere og samtidig er til at betale. I udvalget finder du også mærket Basecamp.  

 

Regntøj til voksne: Vælg det rigtige til dit behov 

Når du vælger din regnjakke, er det vigtigt at være opmærksom på vandsøjletryk, åndbarhed og sømme. Vandsøjletrykket måles i millimeter, og jo højere trykket er, desto mere vandtæt er jakken. Vi anbefaler minimum 5.000 millimeter til almindelig brug. Hvis du skal bruge jakken til udendørs arbejde, eller du af en anden årsag skal være udenfor en hel dag, bør du vælge en jakke med minimum 8.000 millimeter og svejsede eller tapede sømme. Det sikrer, at din jakke kan modstå hårdt vejr. 
 
Åndbarhed er også en vigtig faktor, især for aktive voksne. Åndbart regntøj hjælper med at lede varme og fugt væk fra kroppen, så du ikke bliver fugtig og kold. Når du skal købe godt regntøj til voksne, bør du kigge efter en åndbarhed på 3.000-5.000 MVP, hvis du skal bruge regntøjet til gåture med anstrengelse. Skal du cykle korte ture med regntøjet, bør du kigge efter minimum 5.000 MVP. 

 

Bilka.dk har alt, du skal bruge 

På Bilka.dk har vi også et stort udvalg af regntøj til børn, så også de små kan få lov til at være ude i regnen. Eller hvad med noget nyt outdoor-tøj, som eksempelvis skiundertøj, termodragter eller vandrejakker? Mulighederne er mange. Vi er dit hypermarked – med alt du skal bruge til hverdagen. Når du bestiller dine produkter på Bilka.dk, får du desuden ubegrænset returret med i købet.