Silkedyne - ideel til astmatikere og allergikere

En silkedyne fra Bilka.dk er temperaturregulerende, så den hverken virker for varm eller kold. En silkedyne har på grund af silkefyldet en unik ventilation og en langt bedre åndbarhed end andre dyner.

Silkedyne – er det den rigtige dyne for dig?

En silkedyne er specielt velegnet til folk med astma eller allergi, da silke er antibakteriel på grund af det naturlige protein i silke. Silkefyld har en god absorberingsevne og borttransporterer fugt, hvilket sikrer et tørt sovemiljø, hvor husstøvmider og skimmelsvampe ikke trives. Med en silkedyne fra Bilka.dk er der ingen kolde områder, da silken giver en speciel varme og smyger sig om kroppen.

Den helt rigtige dyne er afgørende for din nattesøvn. Silkedyner bliver mere og mere populære, hvilket bl.a. skyldes at en silkedyne er perfekt til dig, der har det varmt om natten. Silkefibre har nemlig en tæt og tynd struktur, der giver dynen en unik evne til at lede fugt og varme væk fra kroppen.

Silke er et naturprodukt, som består af naturlige proteiner. Tanken om at sove med en dyne produceret af et af naturens egne materialer tiltaler også mange mennesker.

Nogle tror fejlagtigt, at en silkedyne kun kan bruges om sommeren, da silkedyner er tyndere end traditionelle dyner med fyld af gåsedun, moskusdun eller andedun. En silkedyne kan dog også sagtens bruges om vinteren, da silkefibrene er temperaturregulerende. Det vil sige at silkedynen varmer, når du har det koldt, og virker sval, når du har det varmt.

Hvis du er i tvivl, om en silkedyne er noget for dig, så se vores videoguide med gode råd og vejledning til valg af dyne.

Gode grunde til at vælge en silkedyne

  • Temperaturregulerende effekt – slip for at vågne op midt om natten helt svedig og overophedet.
  • Allergivenlig – en silkedyne sikrer dig et hygiejnisk og behageligt sovemiljø, da silke er åndbart og antibakterielt, mens husstøvmider ikke kan leve i silkefibrene.
  • Absorberer og afleder fugt – det sikrer at du ligger tørt og tempereret hele natten igennem.
  • Nem at holde ren og frisk – en silkedyne kræver kun udluftning et par gange årligt.
     

Silkedyner i flere forskellige størrelser

På Bilka.dk finder du både silkedyner i almindelig voksenstørrelse, silkedyner med ekstra længde og dobbelt silkedyner.

Mangler du sengetøj til din nye dyne med silkefyld, så finder du det også lige her på Bilka.dk – se udvalget af sengetøj og lagner her.