Silkedyner

En silkedyne fra Bilka.dk er temperaturregulerende, så den hverken virker for varm eller kold. En silkedyne har på grund af silkefyldet en unik ventilation og en langt bedre åndbarhed end andre dyner.

Guides til dyner

HVILKEN DYNE SKAL JEG VÆLGE?

En god dyne er uundværlig i jagten på den gode og behagelige nattesøvn. I guiden kan du blive klogere på de forskellige dynematerialer, og finde den der passer bedst til dine behov.

SÅDAN VEDLIGEHOLDER OG VASKER DU DIN DYNE

Forlæng levetiden og undgå allergier, ved at vaske og vedligeholde din dyne korrekt. I denne guide kan du læse meget mere om hvordan du bedst vasker din dyne.

FIND DEN RIGTIGE STØRRELSE PÅ DIN DYNE

Skal du have en ny dyne, så skal den selvfølgelig have den helt rigtige længde, så du får den bedste oplevelse med dynen. Når du skal vælge den rigtige længde på dynen, er en god tommelfingerregel, at vælge en dyne der er ca. 20 cm længere end din højde.

Søvn Univers

På Bilka.dk har vi samlet en række guides til dig der gerne vil optimere din søvn og sove endnu bedre om natten. Du kan bl.a. læse om hvordan du vælger den rigtige seng og hvorfor du måske har problemer med at sove når der er fuldmåne.

Silkedyne – er det den rigtige dyne for dig?

En silkedyne er specielt velegnet til folk med astma eller allergi, da silke er antibakteriel på grund af det naturlige protein i silke. Silkefyld har en god absorberingsevne og borttransporterer fugt, hvilket sikrer et tørt sovemiljø, hvor husstøvmider og skimmelsvampe ikke trives. Med en silkedyne fra Bilka.dk er der ingen kolde områder, da silken giver en speciel varme og smyger sig om kroppen.

Den helt rigtige dyne er afgørende for din nattesøvn. Silkedyner bliver mere og mere populære, hvilket bl.a. skyldes at en silkedyne er perfekt til dig, der har det varmt om natten. Silkefibre har nemlig en tæt og tynd struktur, der giver dynen en unik evne til at lede fugt og varme væk fra kroppen.

Silke er et naturprodukt, som består af naturlige proteiner. Tanken om at sove med en dyne produceret af et af naturens egne materialer tiltaler også mange mennesker.

Nogle tror fejlagtigt, at en silkedyne kun kan bruges om sommeren, da silkedyner er tyndere end traditionelle dyner med fyld af gåsedun, moskusdun eller andedun. En silkedyne kan dog også sagtens bruges om vinteren, da silkefibrene er temperaturregulerende. Det vil sige at silkedynen varmer, når du har det koldt, og virker sval, når du har det varmt.

Hvis du er i tvivl, om en silkedyne er noget for dig, så se vores videoguide med gode råd og vejledning til valg af dyne.

 

Gode grunde til at vælge en silkedyne

  • Temperaturregulerende effekt – slip for at vågne op midt om natten helt svedig og overophedet.
  • Allergivenlig – en silkedyne sikrer dig et hygiejnisk og behageligt sovemiljø, da silke er åndbart og antibakterielt, mens husstøvmider ikke kan leve i silkefibrene.
  • Absorberer og afleder fugt – det sikrer at du ligger tørt og tempereret hele natten igennem.
  • Nem at holde ren og frisk – en silkedyne kræver kun udluftning et par gange årligt.

 

Silkedyner i flere forskellige størrelser

På Bilka.dk finder du både silkedyner i almindelig voksenstørrelse, silkedyner med ekstra længde og dobbelt silkedyner. Mangler du sengetøj til din nye dyne med silkefyld, så finder du det også lige her på Bilka.dk – se udvalget af sengetøj og lagner her.