Sommerdyner

Vi fører et bredt udvalg af dejlige og lækre sommerdyner i forskellige kvaliteter. Sommerdyner på Bilka.dk har høj bæreevne og er behagelige og komfortable i de varme sommernætter.

Udvalgt guide

Guides til dyner

HVILKEN DYNE SKAL JEG VÆLGE?

En god dyne er uundværlig i jagten på den gode og behagelige nattesøvn. I guiden kan du blive klogere på de forskellige dynematerialer, og finde den der passer bedst til dine behov.

SÅDAN VEDLIGEHOLDER OG VASKER DU DIN DYNE

Forlæng levetiden og undgå allergier, ved at vaske og vedligeholde din dyne korrekt. I denne guide kan du læse meget mere om hvordan du bedst vasker din dyne.

FIND DEN RIGTIGE STØRRELSE PÅ DIN DYNE

Skal du have en ny dyne, så skal den selvfølgelig have den helt rigtige længde, så du får den bedste oplevelse med dynen. Når du skal vælge den rigtige længde på dynen, er en god tommelfingerregel, at vælge en dyne der er ca. 20 cm længere end din højde.

Søvn Univers

På Bilka.dk har vi samlet en række guides til dig der gerne vil optimere din søvn og sove endnu bedre om natten. Du kan bl.a. læse om hvordan du vælger den rigtige seng og hvorfor du måske har problemer med at sove når der er fuldmåne.

Optimér din søvnkomfort med en sommerdyne

Føles din dyne tung og ulidelig varm? Vågner du op om natten, badende i sved eller med en koldklam dyne over dig? Så er det måske blevet tid til at anskaffe dig en sommerdyne. Der er ingen tvivl om, at når årstiderne skifter fra forår til sommer, og nætterne bliver varme, så giver en sval og luftig sommerdyne rigtig god mening.

 • Findes i mange størrelser/mål
 • Fås med forskelligt fyld
 • Fås i flere kvaliteter og prisklasser

 

Søvn er dog ikke bare søvn. Kvaliteten skal være i orden, for at du vågner frisk og veludhvilet op til en ny dag. Det forudsætter et godt sovemiljø hvilket indebærer en komfortabel dyne. En tung, varm og våd dyne kan hurtigt forvandle søde drømme til noget nær et mareridt.

Bratte opvågninger og en følelse af at være overophedet og ligge badet i sved er naturligvis noget, der skal undgås. Det påvirker dig fysisk og psykisk – i øjeblikket og på længere sigt. Det kan du heldigvis være med til at ændre ved at investere i en sommerdyne.
 

Hvilken sommerdyne skal jeg vælge?

Har du besluttet dig for at udskifte din nuværende vinter- eller helårsdyne med en lækker sommerdyne? Er du dog i tvivl om, hvad du skal vælge? Her følger et par punkter, som du bør være opmærksom på:

 • Størrelse: Målene på en "almindelig" dyne er 140x200 cm. Som hovedregel bør din dyne være min. 20 cm længere end din højde. Dyner findes dog både i standardmål og med ekstra længde.

 • Fyld: Natur-, fiber eller silkefyld? Vi har dyner med alle tre slags fyld:

  • Naturfyld: Ande-, moskus- eller gåsedun? Her får du både høj kvalitet og høj bæreevne. Du er dermed garanteret en dyne med stor isolerings- og fugtabsorberingsevne.
  • Fiberfyld: Et godt og billigt alternativ til natur- og silkefylddyner. Er isolerende og fugtabsorberende.
  • Silkefyld: Er særdeles velegnet til personer med allergi eller astma. Bakterier og husstøvmider trives ikke i fyldet. Er temperaturregulerende, fugtabsorberende og svedtransporterende.

Under "beskrivelse" og "specifikationer" kan du tjekke Oeko-Tex standard 100 certificering, allergivenlighed og kvalitet for den enkelte dyne.
 

Køb din nye sommerdyne på Bilka.dk

Når du har fundet din sommerdyne, bestiller du den nemt og bekvemt online på Bilka.dk. Så sørger vi for levering hjem til din adresse eller til en butik nær dig. Bilka.dk er dit Hypermarked – vi har nemlig alt, du skal bruge!