Helårsdyner

En helårsdyne giver dig stor fleksibilitet i din nattesøvn. Den kan både holde dig varm i den kolde vinter og veltilpas i den varme sommer. Hvorfor er det lige sådan? Dyk ned her på siden og se alle fordelene ved en helårsdyne fra Bilka.dk.

Udvalgt guide

Guides til dyner

HVILKEN DYNE SKAL JEG VÆLGE?

En god dyne er uundværlig i jagten på den gode og behagelige nattesøvn. I guiden kan du blive klogere på de forskellige dynematerialer, og finde den der passer bedst til dine behov.

SÅDAN VEDLIGEHOLDER OG VASKER DU DIN DYNE

Forlæng levetiden og undgå allergier, ved at vaske og vedligeholde din dyne korrekt. I denne guide kan du læse meget mere om hvordan du bedst vasker din dyne.

FIND DEN RIGTIGE STØRRELSE PÅ DIN DYNE

Skal du have en ny dyne, så skal den selvfølgelig have den helt rigtige længde, så du får den bedste oplevelse med dynen. Når du skal vælge den rigtige længde på dynen, er en god tommelfingerregel, at vælge en dyne der er ca. 20 cm længere end din højde.

Søvn Univers

På Bilka.dk har vi samlet en række guides til dig der gerne vil optimere din søvn og sove endnu bedre om natten. Du kan bl.a. læse om hvordan du vælger den rigtige seng og hvorfor du måske har problemer med at sove når der er fuldmåne.

Hold natten behagelig med en helårsdyne 

Leder du efter en god og pålidelig dyne, som du kan benytte året rundt? Få det hele i én samlet pakke med en skøn helårsdyne. Vi har samlet et stort udvalg af helårsdyner i flere forskellige størrelser, så du både kan få en lækker dyne til dig selv eller til dobbeltsengen. 

Med en helårsdyne fra Bilka.dk får du en dejlig dyne:

  • Til både sommer- og vintervejr
  • Med god balance mellem varme og luft
  • Med høj bæreevne og fine dun

 

Jo højere bæreevne din dyne har, desto bedre isolerer og varmer den. Her er 12 den højeste kategori mens 2 er den laveste. Hvis du har lyst kan du læse mere omkring bæreevne i vores guide: Hvilken dyne skal jeg vælge?

 

Bilka.dk hjælper dig med en komfortabel søvn

Er en separat vinterdyne og sommerdyne mere dig? Du kan se vores guide til sæsonens dyner og blive klogere på hvad der helt præcist adskiller de forskellige dyner fra hinanden. En vinterdyne er for eksempel lavet lidt anderledes end en helårsdyne, hvor blandt andet syningerne i mindre grad lader kulde slippe igennem. Det vil sige at en helårsdyne giver dig bedre mulighed for at få mere luft igennem dynen i mildere tider. 

Vi anbefaler naturligvis, at du vælger en dyne med passende varmeevne til dit behov. Er de varme sommernætter svære at holde ud, bør du selvfølgelig overveje en tyndere sommerdyne, mens vinterdynen er til dig med særlig følsomhed overfor kulde. På Bilka.dk finder du et stort udvalg af dyner til ethvert behov. Gå på opdagelse i udvalg i dag og bestil online.