DANICA

DANICA er et danskproduceret kvalitets mærke inden for dyner og puder, hvilket betyder, at al produktion foregår på dynefabrikken i Lunderskov i Danmark. I danske hænder fyldes der europæiske kvalitets dun og fjer i 100% bomuldsvår med en forsikring om, at alle dun og fjer er testet af certificeret laboratorier, og at der er ydet respekt for bl.a. dyrevelfærd.

Et nemt valg – derfor skal du vælge dyner og puder fra DANICA

DANICA går ikke på kompromis med kvaliteten. Det betyder, at du med et DANICA produkt altid er sikret, at det har været igennem certificering af kvalitet og rene dun. Desuden går DANICA ind for allergivenlige materialer samt Made in Denmark produktion, for at sikre dig en høj kvalitet i hele produktionsprocessen.

Fri for kemi

Med en Oeko-Tex standard 100 certificering på alle DANICA produkter, er du som kunde garanteret, at alle produkter er testet for en lang række skadelige stoffer. Læs mere om Oeko-Tex standard 100 mærket her.

Made in Denmark

DANICA er efterhånden en af de få producenter, der kan kalde sig Made in Denmark. Når du køber et produkt fra DANICA er du garanteret dansk produktion fra start til slut. DANICA har produktion i Lunderskov.

Fri for husstøvmider

Med et Nomite certifikat er du som kunde garanteret, at alle DANICA produkter er fri for støvmider. Lider du af husstøvallergi eller astma, er produkter med dette mærkat væsentligt at kende til. Alle DANICA produkter består af vår, som er vævet så tæt og dermed virker som en barriere, der forhindrer husstøvmider i at trænge ind.

Garanti for rene dun

Med certifikatet Downafresh er du som kunde garanteret et rent kvalitetsprodukt, da det er fremstillet efter Europas strengeste vaskekrav. Det betyder, at alle DANICA dun og fjer opfylder kravet om renhed og er dermed fri for svamp, bakterier, fugleinfluenza og sæberester.

Sådan vælger du din DANICA pude

Passer puden ikke til dine sovestilling, kan du risikere, at det smitter af med nakke- og rygsmerter og dermed forringer din nattesøvn. Med DANICA’s pude guide finder du den pude, som passer bedst til dig.

  • Sover du på maven / ryggen? Vælg en LAV pude
  • Sover du på ryggen / siden? Vælg en MELLEM pude
  • Sover du på siden? Vælg en HØJ pude
  • Barnets 1. voksenpude? Vælg en LAV pude


Er du klar til at vælge din DANICA pude? Gå direkte til DANICA puder her.

Vejledning til vask af din DANICA dyne og pude

  • Det fremgår altid på dynen og/eller pudens etiket, hvorledes denne skal vaskes og ved hvilken temperatur.
  • Brug altid dunvaskemiddel eller enzymfrit vaskemiddel når du vasker din dyne og/eller pude.
  • Vær opmærksom på, at vaskemaskinen kan rumme dynen. (min. 7 kg)
  • Husk altid at tørre dynen og/eller puden i en tørretumbler. Et godt tip er at smide 3 tennisbolde med i tørretumbleren, da de får dunene til at tørre hurtigere.
  • Beregn altid 4+ timer, før dynen er tør efter vask – med puden skal du forvente minimum 4 timer.

Fandt du ikke lige det du ledte efter?

Er du på udkig efter en specifik dyne og/eller pude, men fandt det ikke lige her på siden? Så fortvivl ej. Vi har et stort udvalg af dyner og puder lige her, hvor du kan lade dig inspirere til dit næste køb. Har du spørgsmål til et specifikt produkt eller til dit køb, kan du altid kontakte kundeservice.