Fiberdyner

En fiberdyne er meget allergivenlig og særlig velegnet til personer, der er disponeret for allergier. Fiberfyld er udviklet til at efterligne dun og fjers egenskaber, herunder evnen til at isolere og transportere fugt væk. Du finder vores udvalg her på siden.

Guides til dyner

HVILKEN DYNE SKAL JEG VÆLGE?

En god dyne er uundværlig i jagten på den gode og behagelige nattesøvn. I guiden kan du blive klogere på de forskellige dynematerialer, og finde den der passer bedst til dine behov.

SÅDAN VEDLIGEHOLDER OG VASKER DU DIN DYNE

Forlæng levetiden og undgå allergier, ved at vaske og vedligeholde din dyne korrekt. I denne guide kan du læse meget mere om hvordan du bedst vasker din dyne.

FIND DEN RIGTIGE STØRRELSE PÅ DIN DYNE

Skal du have en ny dyne, så skal den selvfølgelig have den helt rigtige længde, så du får den bedste oplevelse med dynen. Når du skal vælge den rigtige længde på dynen, er en god tommelfingerregel, at vælge en dyne der er ca. 20 cm længere end din højde.

Søvn Univers

På Bilka.dk har vi samlet en række guides til dig der gerne vil optimere din søvn og sove endnu bedre om natten. Du kan bl.a. læse om hvordan du vælger den rigtige seng og hvorfor du måske har problemer med at sove når der er fuldmåne.

Køb en allergivenlig fiberdyne på Bilka.dk 

På Bilka.dk finder du holdbare og allergivenlige fiberdyner til gode priser. En fiberdyne er særligt velegnet til personer med tendens til allergi. Dynerne er nemlig behandlet på en måde, som sikrer dem mod husstøvmider, og derfor er du sikret et allergivenligt produkt.  

Fiberfyld er udviklet til at ligne ægte dun og fjer, og derfor har fiberdyner de samme egenskaber som en dyne med naturfyld. Fiberdyner har derfor også evnen til at isolere samt transportere fugt væk. Denne type dyne er et godt alternativ til de dyrere dun- og silkedyner.  

En fiberdyne er utroligt smart, da den kan vaskes igen og igen uden at miste sine gode egenskaber. Den kan også tørretumbles ved høje temperaturer uden at fyldets funktion ødelægges. På Bilka.dk finder du gode fiberdyner i flere forskellige størrelser, så du kan finde lige den variant, som passer til dine behov.  

 

Passer en fiberdyne ikke til dig?

Hvis en fiberdyne ikke passer til dig og din søvn, så har vi på Bilka.dk også mange andre gode dyner af høj kvalitet, som muligvis vil falde i din smag. Vi har blandt andet:

  • Gåsedunsdyner
  • Moskusdyner
  • Ulddyner
  • Silkedyner

 

De forskellige dynematerialer har hver især gode egenskaber. Du skal blot finde ud af, hvilken dyne, der passer bedst til dit søvnmønster. Dyner med naturfyld som gåsedunsdyner eller moskusdyner har typisk en god isolerings- og fugtabsorberingsevne.  

Ulddyner er gode for dig med allergi, da både skimmelsvamp og husstøvmider har svært ved at overleve i dette materiale. Silkedyner har en effektiv tempererende egenskab, og de er ligeledes meget allergivenlige, da husstøvmider og svampe heller ikke trives heri. Det kan være svært at vælge den rigtige dyne, og derfor har vi lavet en dyne-guide, som kan hjælpe dig med at finde det rette produkt.