Fiberdyne - lang levetid og super allergivenlig

En fiberdyne er meget allergivenlige og særlig velegnet til personer, der er disponeret for allergier. Fiberfyld er udviklet til at efterligne dun og fjers egenskaber, herunder evnen til at isolere og transportere fugt væk. Du finder vores udvalg her på siden.

 

Guides til dyner

HVILKEN DYNE SKAL JEG VÆLGE?

En god dyne er uundværlig i jagten på den gode og behagelige nattesøvn. I guiden kan du blive klogere på de forskellige dynematerialer, og finde den der passer bedst til dine behov.

SÅDAN VEDLIGEHOLDER OG VASKER DU DIN DYNE

Forlæng levetiden og undgå allergier, ved at vaske og vedligeholde din dyne korrekt. I denne guide kan du læse meget mere om hvordan du bedst vasker din dyne.

FIND DEN RIGTIGE STØRRELSE PÅ DIN DYNE

Skal du have en ny dyne, så skal den selvfølgelig have den helt rigtige længde, så du får den bedste oplevelse med dynen. Når du skal vælge den rigtige længde på dynen, er en god tommelfingerregel, at vælge en dyne der er ca. 20 cm længere end din højde.

Søvn Univers

På Bilka.dk har vi samlet en række guides til dig der gerne vil optimere din søvn og sove endnu bedre om natten. Du kan bl.a. læse om hvordan du vælger den rigtige seng og hvorfor du måske har problemer med at sove når der er fuldmåne.

Allergivenlig fiber-dyne

Vores fiberdyner fås som sommerdyner og helårsdyner, samt med ekstra længde på 220 cm. Fiberdyner fra Nordisk Fjer er desuden sanitized behandlet, der sikre, at den er afvisende overfor husstøvmider og er derfor meget allergivenlig. Alle vores fiberdyner er Oeko-Tex certificeret, der er din garanti for, at produktet er kontrolleret for sundhedsskadelige kemikalier. En fiberdyne kan desuden vaskes og tørretumbles ved høj temperatur igen og igen, uden at fyldet mister sine egenskaber.