Dobbeltdyner

Dobbeltdyner er ideelle til dig, der deler seng med din partner. Med en dobbeltdyne er der plads til jer begge, hvor I kan få en god nattesøvn og ligge tæt uden konstant at kæmpe om dynen.

En romantisk dyne

Dobbeltdynen bliver også kaldt for en romantisk dyne, da den lægger op til, at du ligger tæt sammen med din partner gennem hele natten. Med en enkeltdyne opstår der tit kampe om dynen om natten, men med en dobbeltdyne kan I ligge sammen, uden at nogen af jer fryser eller mangler et stykke dyne til at dække hele kroppen med.

  • Fri for skadelige kemikalier, da den er Oeko-Tex certificeret
  • Fås i forskellige materialer
  • Sikrer komfort og nærhed

Dobbeltdynerne fås desuden i forskellige størrelser, 200 x 200 og i 200 x 220, så der er én til alle behov. Har du erfaring med, at dine fødder stikker ud for enden af dynen og bliver kolde i løbet af natten, er en ekstra lang dobbelt-dyne med en længde på 220 cm det perfekte valg. Det kræver naturligvis sengetøj, som passer i størrelsen.
 

En god nattesøvn

Søvn er enormt vigtigt for helbredet, og derfor råder eksperter os til at sove mindst otte timer om natten. For at opnå en god og opladende nattesøvn, kan du med fordel optimere dit sovemiljø. Vågner du f.eks. gentagende gange i løbet af natten, fordi din partner har snuppet din dyne, er der god grund til at investere i en dejlig stor dobbeltdyne med plads til jer begge.

Når du vælger din nye dobbeltdyne, kan du med fordel kigger efter "bæreevnen". Den siger noget om, hvor isolerende dynen er, og jo højere bæreevne, jo bedre er dynen til at holde på varmen. Udover bæreevnen er det også optimalt at vælge en dobbeltdyne, som er Oeko-Tex certificeret, så du sikrer dig, at den ikke indeholder skadelige stoffer.

Dobbeltdyner fås desuden med forskelligt fyld, og her er det smag og behag, hvad der passer bedst til dit individuelle behov.

  • Moskusdun ligner meget edderdun, og er derfor meget isolerende og fugtabsorberende.
  • Fiberdyner er et billigere alternativ, og fordelene ved disse er ud over prisen, at de kan holde til at blive vasket og tørretumblet rigtig mange gange.
     

Køb din nye dobbelt-dyne online hos Bilka.dk

For at sikre dig, at din nye dobbelt-dyne lever op til dine krav, kan du læse alle specifikationer om de enkelte dyner ved at klikke på produktnavnet eller -billedet. Når du har valgt den helt rigtige model, aflægger du nemt bestilling. Og køber du for over 1.000,- kr., får du gratis forsendelse.