Dobbeltdyner

Dobbeltdyner er ideelle til dig, der deler seng med din partner. Med en dobbeltdyne er der plads til jer begge, hvor I kan få en god nattesøvn og ligge tæt uden konstant at kæmpe om dynen.

Guides til dyner

HVILKEN DYNE SKAL JEG VÆLGE?

En god dyne er uundværlig i jagten på den gode og behagelige nattesøvn. I guiden kan du blive klogere på de forskellige dynematerialer, og finde den der passer bedst til dine behov.

SÅDAN VEDLIGEHOLDER OG VASKER DU DIN DYNE

Forlæng levetiden og undgå allergier, ved at vaske og vedligeholde din dyne korrekt. I denne guide kan du læse meget mere om hvordan du bedst vasker din dyne.

FIND DEN RIGTIGE STØRRELSE PÅ DIN DYNE

Skal du have en ny dyne, så skal den selvfølgelig have den helt rigtige længde, så du får den bedste oplevelse med dynen. Når du skal vælge den rigtige længde på dynen, er en god tommelfingerregel, at vælge en dyne der er ca. 20 cm længere end din højde.

Søvn Univers

På Bilka.dk har vi samlet en række guides til dig der gerne vil optimere din søvn og sove endnu bedre om natten. Du kan bl.a. læse om hvordan du vælger den rigtige seng og hvorfor du måske har problemer med at sove når der er fuldmåne.

En romantisk dyne

Dobbeltdynen bliver også kaldt for en romantisk dyne, da den lægger op til, at du ligger tæt sammen med din partner gennem hele natten. Med en enkeltdyne opstår der tit kampe om dynen om natten, men med en dobbeltdyne kan I ligge sammen, uden at nogen af jer fryser eller mangler et stykke dyne til at dække hele kroppen med.

  • Er Oeko-Tex certificeret
  • Fås i forskellige materialer
  • Sikrer komfort og nærhed

 

Dobbeltdynerne fås desuden i forskellige størrelser, 200x200 og i 200x220, så der er én til alle behov. Har du erfaring med, at dine fødder stikker ud for enden af dynen og bliver kolde i løbet af natten, er en ekstra lang dobbelt-dyne med en længde på 220 cm det perfekte valg. Det kræver naturligvis sengetøj, som passer i størrelsen.

 

En god nattesøvn

Søvn er enormt vigtigt for helbredet, og derfor råder eksperter os til at sove mindst otte timer om natten. For at opnå en god og opladende nattesøvn, kan du med fordel optimere dit sovemiljø. Vågner du f.eks. gentagende gange i løbet af natten, fordi din partner har snuppet din dyne, er der god grund til at investere i en dejlig stor dobbeltdyne med plads til jer begge.

Når du vælger din nye dobbeltdyne, kan du med fordel kigge efter "bæreevnen". Den siger noget om, hvor isolerende dynen er, og jo højere bæreevne, jo bedre er dynen til at holde på varmen. Udover bæreevnen er det også optimalt at vælge en dobbeltdyne, som er Oeko-Tex certificeret, som er testet for mere end 300 forskellige skadelige stoffer. Læs mere om bæreevnen i guiden: Hvilken dyne skal jeg vælge?

Dobbeltdyner fås desuden med forskelligt fyld, og her er det smag og behag, hvad der passer bedst til dit individuelle behov.

  • Moskusdun ligner meget edderdun, og er derfor meget isolerende og fugtabsorberende.

  • Fiberdyner er et billigere alternativ, og fordelene ved disse er ud over prisen, at de kan holde til at blive vasket og tørretumblet rigtig mange gange.

 

Køb din nye dobbelt-dyne online hos Bilka.dk

For at sikre dig, at din nye dobbelt-dyne lever op til dine krav, kan du læse alle specifikationer om de enkelte dyner ved at klikke på produktnavnet eller -billedet. Når du har valgt den helt rigtige model, aflægger du nemt bestilling. Se også vores mange andre dyner og få inspiration til dit soveværelse på Bilka.dk.