Babysenge

Det er kun det bedste, der er godt nok for din baby. Det gælder naturligvis også sengen, der danner rammen for, at dit barn får den gode og nødvendige søvn. Herunder finder du vores udvalg af babysenge.

Hvornår skifter man til juniorseng?

Hvornår skifter man fra tremmeseng til juniorseng og hvorfor gør man det? Hvis du er i tvivl om, om dit barn er klar til at flytte over i en juniorseng, så læs med i guiden her. 

Find den bedste babyseng på Bilka.dk

En god seng er fundamentet for en god nattesøvn – og det er helt nødvendigt for babyer og mindre børn. Det er med andre ord essentielt, at du vælger den helt rigtige seng i en god kvalitet. En tremmeseng er her det oplagte valg, da barnet i en sådan kan sove trygt og godt. Denne type seng kan bruges af barnet indtil 2-3 årsalderen, hvorefter der typisk skal en almindelig juniorseng til, idet tremmesengen bliver for lille.

  • Skab fundamentet for en god nattesøvn
  • Kan bruges af dit barn helt ind til 2-3 årsalderen

 

Her på siden finder du vores udvalg af babysenge, der er garant for høj kvalitet og gode produkter. Det er jo naturligvis også kun det bedste, der passer til dine børn! Vælg en seng til husets mindste på siden her og bestil den hjem online.

 

Hvilken babyseng skal jeg vælge?

Dit barn skal tilbringe mange timer i sengen, hvorfor du naturligvis bør gøre en dyd ud af at vælge den helt rigtige babyseng. Er du i tvivl om, hvilken babyseng du skal vælge? Når det gælder babysenge, er der en række ting, du bør være opmærksom på, og med fordel kan have med i overvejelserne inden købet. Det handler nemlig om at finde en seng, der passer til netop dit barn og ikke mindst en seng, der passer til de forhold, som I har i soveværelset eller babyværelset. Det gælder især højden og længden. Førstnævnte er vigtig at overveje grundig, da netop højden har indflydelse på, hvor funktionel sengen er, og ikke mindst hvor nemt – eller besværligt det er tage dit barn op af sengen.

 

Bestil en babyseng online på Bilka.dk

Når du køber en tremmeseng, skal du være opmærksom på, at madrassen ikke medfølger. Du skal derfor tilkøbe den separat – og det kan du naturligvis her på Bilka.dk. Find den i vores udvalg af babymadrasser. Vælg også gerne en sengerand, der er et klæde, som du kan påsætte tremmesengen hele vejen rundt, som kan give en bedre nattesøvn til dit barn.

Køb både babyseng, madras hertil samt det tilbehør, som du og dit barn har behov for her på Bilka.dk. Vi giver dig ubegrænset returret i tilfælde af, at varerne ikke lever op til dine forventninger. Bilka.dk er mere end bare en butik – vi står nemlig for oplevelser til hele familien!