Salling

Salling gør det nemmere for dig at finde kvalitet for pengene blandt et hav af valgmuligheder. Og med mere end 6.000 varer kan Salling tilbyde det meste af det, som du har brug for – både det du putter i munden, men også på kroppen, i køkkenskuffen og i potterne på terrassen. 

Stort udvalg af produkter fra Salling serien 

Salling er vores anbefaling og dit pejlemærke, når du står i butikken med indkøbskurven under armen. Det er skabt for at gøre hverdagen bedre gennem nemmere indkøbsoplevelser og et bredt udbud af varer, hvor pris og kvalitet selvfølgelig altid er i orden. Det er for dig, der gerne vil vælge det bedste – både hvad angår smag, råvarer og ansvarlighed.

Når god kvalitet og skarpe priser går hånd i hånd

Der er tusindvis af valg at tage – hver dag! Men med Bilkas nye serie Salling har vi gjort det lettere og hurtigere for dig at træffe de rigtige valg, når du køber ind. Det er nemlig dit pejlemærke for kvalitet til en skarp pris. Du kan gå på opdagelse i tusindvis af varer f.eks. Salling Øko, som er en ny serie af økologiske varer, Salling Fri, en linje uden parfume og se også alle vores kvalitetsprodukter til hjem og have. Hele serien kommer med Bilkas anbefaling.